Oppo F11 Pro modelinin özellikleriyle birlikte tasarımı kesinleşti

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo şirketinin Vivo V15 Pro modeline direkt bir şekilde rakip olarak karşımıza çıkacak yeni akıllı telefonlarından Oppo F11 Pro modeli, 91mobiles  şirketi tarafından ortaya çıkartılmış oldu

Oppo F11 Pro modelinin özellikleriyle birlikte tasarımı kesinleşti


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo şirketinin Vivo V15 Pro modeline direkt bir şekilde rakip olarak karşımıza çıkacak yeni akıllı telefonlarından Oppo F11 Pro modeli, 91mobiles  şirketi tarafından ortaya çıkartılmış oldu. CPH1969  şeklindeki model numarası ve de sertifikasıyla beraber geçmiş olduğu günler içerisinde zaten gelecek olduğu doğrulanmış bulunan cihazın tasarımıyla birlikte özellikleri de kesinleşmiş oldu.

91mobiles platformuna bakılır ise Oppo F11 Pro modeli, Vivo V15 Pro modeliyle benzeyen bir tasarıma sahip olarak karşımıza çıkmış olacak. Cihazın yan ile birlikte üstünde yer alan çerçeveleri minimum bir seviyeye inceltilmiş haldeyken, alt tarafta yer alan çerçevenin V15 Pro modeline bakılır ise biraz daha kalın  bir durumda olduğunu söylemek olanaklı. Cihazın ön kamerasıda açılır ve kapanır bir mekanizmaya sahip olarak karşımıza çıkmış olacak.

Donanım açısından şöyle bir baktığımızdada Oppo F11 Pro isimli telefon modeli, MediaTek Helio P70 ismini sahip bir, 6 GB'lık bir RAM’e, 128 GB'lık bir depolama alanına, birincil kamerasının 48 MP özelliğine sahip olacak biçimde 2 arka kameraya, 32 MP'lik ön kameraya sahip durumda bulunacak. Mart ayının ilk haftası içerisinde tanıtılacak durumda bulunan cihazın fiyatı da tam bir şekilde bilinmemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.