Oppo R19 modelinin üretimi bu sene gerçekleştirilmeyecek

Daha öncesinde Oppo R17 modeliyle çok büyük bir beğeni toplamayı başarmış olan firmayla alakalı çok kötü bir haber gelmiş. 2019 senesinin içinde R19 modelinin çıkması konusunda bir beklenti vardı.

Oppo R19 modelinin üretimi bu sene gerçekleştirilmeyecek


Daha öncesinde Oppo R17 modeliyle çok büyük bir beğeni toplamayı başarmış olan firmayla alakalı çok kötü bir haber gelmiş. 2019 senesinin içinde R19 modelinin çıkması konusunda bir beklenti vardı. Fakat firmanın başkan yardımcısı görevinde bulunan Shen Yiren, Oppo R19 isimli modele bu sene başlanmayacak olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

Shen öte yandan R19 isimli modelin niçin 2019 senesi içinde çıkmayacak olduğunu da ayrıntılı bir şekilde açıkladı. Daha fazla selfie merkezli cihazlar üretmeyi talep ettiklerini ifade eden Oppo şirketinin yetkilileri, F11 pro modelinin lansmanını da doğrulamış oldu. Öte yandan gelecek  dönemler içerisinde yeni bir tane ekran parmak izi sensörüyle beraber 10x zoom da kullanıyor olacak.

Firmanın katlanabilir özelliğe sahip bir cihaz üstünde çalışmakta olduğunu ifade eden haberin sızıntıları, maalesefki doğru bir durumda çıkmadı. Oppo şirketinin CEO’su görevinde bulunan  Chen Mingyong tarafından gerçekleştirilmiş olan  açıklamada, katlanabilir  özelliğe sahip ekranların kullanıcıların maksadına hizmet etmemekte olduğu ve hiçbir biçimde sorun çözmemiş olduğu da ifade edilmiş oldu.

5G uyumuna sahip bir cihaz üretmeye çalışmakta olduklarını da ifade eden firma, Oppo R11 Pro modeliyle  göz doldurabilecek gibi gözükmekte. Öte yandan Snapdragon şirketinin yonga setinin bulunacak olması da yeni Oppo modellerinin fazlasıyla  tutulmasını sağlamış olacak. En son gerçekleştirilen bir röportaja bakılırsa firma, yakın bir zamanda Snapdragon 855 işlemcisiyle yeni bir akıllı telefon üretilmesine de başlamış durumda bulunacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.