Oppo şirketinin F11 Pro modeli için 3 tane ülkeden onay çıktı

Sertifika kuruluşları içerisinden gelmiş olan bilgilere göre halen akıllı telefonun özellikleri konusunda herhangi bir şekilde bilgi sızmış değil.

Oppo şirketinin F11 Pro modeli için 3 tane ülkeden onay çıktı


Sertifika kuruluşları içerisinden gelmiş olan bilgilere göre halen akıllı telefonun özellikleri konusunda herhangi bir şekilde bilgi sızmış değil. Bu telefonun Asya pazarına yönelik olarak çıkması konusunda beklenti var. Geçtiğimiz sene, Asya’da yer alan bazı bölgeler içerisinde OPPO F9  modeli satışa çıkarılmıştı, fakat Hindistan’da da OPPO F9 modelinin yerine F9 Pro modeli satışa çıkartılmıştı.

Çin asıllı şirketin OPPO F11 Pro modelini 10x özelliğindeki optik zoomla birlikte piyasaya çıkartması konusunda beklenti var. Bununla beraber, Çin içerisinde Mart ayında gerçekleştirilecek özel bir lansmanda OPPO R19 modeliyle beraber tanıtılması da gelmiş olan sızıntılar arasında.

Oppo F9 Pro modeli su damlası çentiğiyle birlikte karşımıza çıkmıştı. Bu sebepten dolayı beklentilere bakılır ise, yeni cihaz kullanıcılarına çok daha yüksek durumdaki ekran alanı sunmak amacıyla delikli bir ekrana yani Infinity-O özelliğindeki bir ekran yapısına sahip olarak gelmesi çok kuvvetli ihtimallerin arasında bulunuyor. Firmanın F11 Pro modelinde OPPO Find X benzerindeki gibi çentik bulunmayan bir AMOLED ekran seçebilme ihtimali de mevcut. Bunu yapmış olması, cihazın ekranının üstünde bir parmak izi tarayıcısı özelliğini sunacak olmasını da sağlamış olacaktır.

Şu anda gelmiş olan bütün sızıntılar böyle ancak cihazın özelliklerinin yakın bir zaman içerisinde sızdırılacak olduğunu düşünüyoruz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.