Oukitel C16 Pro resmen çıkıyor

Oukitel şirketi, senenin ilk yarısında fazlasıyla çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarına karşılık üretilmiş olan birkaç tane akıllı telefon modelini piyasaya çıkarttı.

Oukitel C16 Pro resmen çıkıyor


Oukitel şirketi, senenin ilk yarısında fazlasıyla çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarına karşılık üretilmiş olan birkaç tane akıllı telefon modelini piyasaya çıkarttı. Firma; giriş seviyesinde yer alan büyük pile sahip ve kameraya odaklanmış telefonların üretimini yaptı. Oukitel şirketi, şimdi ise daha düşük bir fiyat ve de makul özelliklere sahip olarak karşımıza çıkan farklı bir giriş seviyesi akıllı telefon modeliyle beraber piyasayı adeta alt üst etmeye hazır bir durumda. Firma, Oukitel C16 Pro ismini vermiş olduğu bu cihazın en düşük maliyete sahip giriş seviyesindeki 4G su damlası çentik özelliğine sahip akıllı telefon olarak çıktığını ileri sürüyor.

C16 Pro modeli, tek el üzerinde tutulup kullanılabilecek özel bir cihaz gibi gözükmekte fakat bu, ufak bir ekrana sahip bulunduğu anlamına da gelmemekte. %86'lik bir ekran ve gövde oranı ile etkileyici bir şekilde görsel deneyim sağlamış olan telefonun 19:9 en ve boy oranına sahip olan 5,71 inçlik boyutu bulunan su damlası çentik özellikli HD+ bir ekranı yer alıyor. Cihaz ayrıca, siyah ve de mor renk olmak üzre 2 farklı renkle geliyor. Öte yandan parmak izi göstermemekte olan ve elde tutması rahat durumda bulunan metal dokusu yer alıyor.

C16 Pro modeli, MediaTek şirketinin 2,0 GHz'e kadar hızlandırmakta olan yeni giriş seviyesindeki yonga seti olarak duyurulan MT6761P’yi kullanmakta. Günlük işler içerisinde çok daha akıcı bir performans sunabilmek amacıyla 3 GB'lik bir RAM'le donatılmış olan bu cihaz, Android 9 Pie isimli işletim sistemi ile çalışmakta. Şu anda firmanın resmi internet sayfası üzerinde de yer alan cihaz, 11 Haziran tarihi içerisinde satışa sunulmuş olacak. Resmi  bir şekilde yurtdışı için satış fiyatı 89,99 dolar şeklinde açıklanan cihazın 2 hafta süresince çok şaşırtıcı bir fiyatla sunulacak olduğu söylenmekte fakat şimdilik bu konuyla alakalı olarak kesin bir bilgi yer almıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.