Outriders isimli oyunun ne zaman çıkacağı açıklandı

Bugün  içerisinde PlayStation Blog’a yazmış olan Square Enix şirketinin Topluluk Yöneticisi  görevinde bulunan Toby Palm, Square Enix şirketi ile birlikte People Can Fly şirketinin ortak çalışması  olarak karşımıza çıkacak Outriders isimli oyuna alakalı yeni detaylar vermiş oldu.

Outriders isimli oyunun ne zaman çıkacağı açıklandı


Bugün  içerisinde PlayStation Blog’a yazmış olan Square Enix şirketinin Topluluk Yöneticisi  görevinde bulunan Toby Palm, Square Enix şirketi ile birlikte People Can Fly şirketinin ortak çalışması  olarak karşımıza çıkacak Outriders isimli oyuna alakalı yeni detaylar vermiş oldu. Square Enix  şirketinin E3 Live etkinliği esnasında da tanıtılımı yapılan oyunun tanıtım videosu açık bir şekilde paylaşıldı.

Tanıtım videosu içerisinde oyundan bekleyebileceklerinizle alakalı ufak bir bilgilendirme gerçekleştirilmiş olsa bile oyunun tam bir  tanıtım videosuna kış ayında ulaşacak olduğumuz bilgisini de edinmiş durumdayız Tek bir kişi ile oynanabilmesinin yanında 3 kişiye kadar  çevrimiçi bir şekilde de oynanabilme özelliğiyle gelecek bu oyun, karanlık ve  de çaresiz durumdaki bir bilim kurgu dünyası içerisinde yer almakta.

Oyunla ilgili hikayenin şu anda gizemli kalmasından aslına bakılır ise memnun durumda bulunduklarını ifade eden Topby Palm, kış mevsiminde paylaşacakları tam tanıtımdan daha önce bilgi alma konusunda isteği olanlar için sosyal medya platformları için ufak ipuçları bırakmış olduklarını da ifade etti.

Nişancı oyunları içerisinde çok ciddi bir deneyimi bulunan People Can Fly şirketinin geliştiricisi konumunda yer aldığı oyunla alakalı konuşma yapan Toby Palm, oyunun şimdiye kadar çıkan en hevesli proje olarak karşımıza geleceğine de değinmiş oldu. Tanıtım filmi içerisinde buz dağının ucunu dahi göstermemiş olduklarını ifade eden Toby Palm, oyunun 2020 senesinin yaz mevsiminde PlayStation 4 konsolu için çıkacak olduğunu da ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.