Oyunun çıkacağı tarih fragman ile açıklanmış oldu

Avengers, sinema içerisinde yakalamış olduğu başarıyı oyunlar üzerinde de tutturmaya çık kararlı. İri ve ufak bir çok mobil oyunu yer alan seri, uzun bir zamandan beri çok ciddi bir bilgisayar oyununa konu olmayı başaramamıştı.

Oyunun çıkacağı tarih fragman ile açıklanmış oldu


Avengers, sinema içerisinde yakalamış olduğu başarıyı oyunlar üzerinde de tutturmaya çık kararlı. İri ve ufak bir çok mobil oyunu yer alan seri, uzun bir zamandan beri çok ciddi bir bilgisayar oyununa konu olmayı başaramamıştı. Marvel’s Avengers isimli yapım, bilgisayar platformu ile birlikte Xbox One platformu, PS4 platformu ve de  Google Stadia üzerinde yer alıyor olacak. Oyunun çıkacağı tarihi de 15 Mayıs 2020 şeklinde açıklanmış bir durumda.



Square Enix şirketi; ''tanımlayıcı  durumdaki bir Avengers oyun deneyimi'' ifadelerine yer vermiş olduğu bu yapım içerisinde, hem tek kişiyle devam etmekte olan bir hikayeyi oynayabilmeyi hem ise takım çalışmasını olanaklı bir durumda kılmış olacak. Oyun içerisinde, 4 kişiye kadarlık özel ekipler kurulabiliyor olacak, kahramanları istenildiği gibi kişiselleştirebilecek, farklı güçler kullanılabiliyor olacak, güçlerimizi ise birbirleri ile birleştirebiliyor olacağız. Square Enix şirketi öte yandan bu oyunun aslında duygusal bir deneyim olarak karşımıza çıkacağını da söylemekte. Marvel’s Avengers isimli yapım, A-Günü ismi verilmiş olan Marvel evreninde yer alan bir şenlik esnasında başlıyor. Captain America ile birlikte Hulk, Iron Man,  Thor ve de Black Widow  bu önemli gün içerisinde San Francisco’da yer alan yeni merkezlerini ve tamamen deneysel bir enerji kaynağından güç almakta bulunan kendilerinde ait hellicarrierlerini tanıtmaktalar. Etkinliğe gerçekleştirilmiş olan bu saldırının sonrasında yaşanmış olan bu trajediden sorumlu tutulmuş olan Avengers ekibi de dağılmış oluyor. 5 seneden sonra, tüm kahramanların yasa dışı  bir durumda olduğu bu dünyayı kurtarabilmek ise yine de dünya üzerindeki en kudretli kahramanlarına düşmüş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.