Oyunun ne zaman çıkacağını ağzından kaçırdı

İlk oyunu ile birlikte oyuncuların  çok büyük bir  beğenilerini toplamayı başaran The Last of Us isimli seri, 2. oyununun duyurulmuş olmasıyla birlikte PS4 konsolunun en  fazla beklenilmiş oyunlarından bir tanesi olmuş durumda.

Oyunun ne zaman çıkacağını ağzından kaçırdı


İlk oyunu ile birlikte oyuncuların  çok büyük bir  beğenilerini toplamayı başaran The Last of Us isimli seri, 2. oyununun duyurulmuş olmasıyla birlikte PS4 konsolunun en  fazla beklenilmiş oyunlarından bir tanesi olmuş durumda. Sony şirketi, bu yılki E3 fuarına katılım gerçekleştirmedi ve dolayısı ile yeni oyunlarla alakalı olarak bir bilgi de paylaşmadı. Ellie isimli karakterin seslendirmenliğini yapan Ashley Johnson'la gerçekleştirilen bir röportaj esnasındaysa çok tuhaf bir konuşma meydana gelmiş oldu. 

Röportaj biterken Johnson’a The Last of Us: Part 2 isimli yapımın ne zaman çıkacağı soruldu. Johnson, kendisini tam olarak durdurmadan hemen öncesinde ''Şubat...'' şeklinde cümlesine başladı ancak sonrasında ise hemen sustu. Johnson'ın şaka yapmış olduğu da düşünülecek olabilir fakat Şubat 2020 şeklindeki tarih, farklı bazı kaynaklar tarafından da açık bir şekilde desteklenmiş idi. 

The Last of Us isimli yapım, PS4 konsolunun 2013 senesi içerisinde piyasaya çıkartılmasından hemen öncesinde paylaşılmıştı. PS5 konsolunun da piyasaya çıkartılma tarihi 2020 senesinin sonbahar mevsimi şeklinde beklendiği için The Last of Us 2 isimli yapımın ondan hemen öncesinde paylaşılması konusundaki ihtimali de bu söylentiyi güçlendirmiş oluyor. Tabii ki de bunun resmi bir şekilde açıklanmış bir tarih olmadığını söylememizde de bir yarar var. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.