PC için Monster Hunter World isimli oyunun Witchter 3 güncellemesi duyuruldu

Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde PlayStation 4 konsolu ile Xbox One konsolunda paylaşılmış olan etkinlik, Monster Hunter World ile Witcher 3'ün tamamen ortak bir çatının altında toplanması ile gerçekleşmiş oluyor.

PC için Monster Hunter World isimli oyunun Witchter 3 güncellemesi duyuruldu


Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde PlayStation 4 konsolu ile Xbox One konsolunda paylaşılmış olan etkinlik, Monster Hunter World ile Witcher 3'ün tamamen ortak bir çatının altında toplanması ile gerçekleşmiş oluyor. Bilmekte olduğunuz gibi Witcher isimli serinin çok büyük bir bölümü canavarlardan oluşmakta ve Monster Hunter World isimli yapım da tam bu tarzdaki bir oyun.

PlayStation 4 platformu ile birlikte Xbox One  platformunun oyuncularına birkaç ay öncesinde sunulmuş durumdaki Monster Hunter World ile Witcher 3 isimli etkinlik, en sonunda PC  platformunun oyuncuları için de tamamen oynanabilir bir hale geldi. Söz konusu etkinlik, 9 Mayıs tarihi içerisinde paylaşılmış olan bir güncelleme ile birlikte oyunculara sunulmuş oldu.

Monster Hunter World isimli oyuna Rivialı Geralt'ı  ile birlikte  pek çok görevle beraber eşyalar da getirmiş olan bu özel güncelleme, Rivialı Geralt'ı kontrol etme esnasında çok daha yeni etkinliklere de katılma konusunda imkan sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşılmış olan güncelleme, gelecek haftalarda daha da yenilenecek etkinlikler sayesinde de taze tutulmuş olacak.

Bütün bunlara ilave bir şekilde 17 Mayıs tarihi içerisinde bu güncellemenin getirmiş olduğu bir etkinlik olarak öne çıkan ''Contract: Woodland Spirit''te oyunculara sunulmuş olacak. Contract: Woodland Spirit ismine sahip görevi tamamlamış olan oyuncular, Witcher 3'ten tanımakta olduğumuz eşyaların bazılarını da elde edebiliyor olacaklar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.