Pek çok Avrupa ülkesinde Siri kullanılamamakta

Twitter üzerinde ortaya çıkan raporlara bakılır ise Apple Siri; Portekiz ile birlikte Hollanda, Fransa ve de Almanya benzerindeki pek çok ülke içerisinde kullanıcılar için çevrimdışı bir halde.

Pek çok Avrupa ülkesinde Siri kullanılamamakta


Twitter üzerinde ortaya çıkan raporlara bakılır ise Apple Siri; Portekiz ile birlikte Hollanda, Fransa ve de Almanya benzerindeki pek çok ülke içerisinde kullanıcılar için çevrimdışı bir halde. Problemler ise sadece iPhone ile birlikte iPad ve de Mac cihazlarını değil, aynı zaman içerisinde HomePod'u da kapsamakta. Etkilendiği açıklanan bu ülkeler içerisinde Siri herhangi bir şekilde hata mesajı göstermemekte fakat komutlara ve sorulara komple cevap vermiyor.

Amerika Birleşik Devletleri içerisinde yer alan cihazlar, Siri üzerindeki bu kesintiden  çok fazla etkilenmemiş gibi gözükmekte. Apple şirketi, Siri üzerinde yaşanmış olan bu problemle ilgili olarak halen web sayfaları üzerindeki Sistem Durumu kısmında bir güncelleme yapmadı ve site bütün hizmetlerin normal bir biçimde çalışmakta olduğunu açık bir şekilde belirtiyor.

Siri isimli uygulamanın Avrupa içerisinde bugün yaşanmış olan kesintisi, geçmiş olduğumuz hafta Fotoğraflar ile birlikte iWork ve Arkadaşlarımı Bul benzerindeki uygulamalarla alakalı olarak geniş  bir çapta çevrimdışı duruma geldiği açıklanan iCloud kesintisini takip etmekte. Twitter üzerinde de pek çok kullanıcı, Siri isimli uygulama ile alakalı olarak yaşamış olduğu problemleri açık bir şekilde paylaştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.