Pokemon Go oyunu için Apple Watch desteği sona erecek

Pokémon Go isimli oyunun geliştiricisi  olan Niantic şirketi, oyuncuların söz konusu bu uygulamayı Apple Watch cihazıyla 1 Temmuz 2019 tarihi geçtikten sonra senkronize edemeyecek oldukları konusunda bir duyuruda bulundu.

Pokemon Go oyunu için Apple Watch desteği sona erecek


Pokémon Go isimli oyunun geliştiricisi  olan Niantic şirketi, oyuncuların söz konusu bu uygulamayı Apple Watch cihazıyla 1 Temmuz 2019 tarihi geçtikten sonra senkronize edemeyecek oldukları konusunda bir duyuruda bulundu. Bu söz konusu değişimin nedeni, Niantic şirketinin 2018 senesi içerisinde yürürlüğe sokmuş olduğu '‘Adventure Sync’' isimli özellikten kaynaklandı.

Adventure Sync isimli özellik, oyun oynayanların Pokémon Go  isimli oyun açık olmasa dahi kat edilmiş olan mesafeyi kaydetmelerini sağlamakta. Uygulama ayrıca Apple Sağlık ya da Google Fit isimli uygulamalarla senkronize edildiğinde, kullanıcılar  da haftalık  bir şekilde rapor almaktalar. Bu ise gerçek yaşamda kat edilmiş olan mesafeleri oyuna entegre etmekte yani aslında oyunu oynamadan daha çok Pokémon Yumurtası açabilmektesiniz.

Niantic şirketinin destek sayfası üzerinde Apple Watch isimli cihaza yönelik gerçekleştirilecek olan değişikliklerin nedeni şu şekilde açıklanmış durumda;

''Adventute Sync isimli özellik; Pokémon eğitmenleri için adımlarını izleme ile bilikte Buddy Candy edinme ve de Pokémon Yumurtası açmayla alakalı işlemlerini 2 farklı cihazın yerine tek bir mobil cihaz üzerinde yapma olanağı sağladığı için eğitmenlerin oyunlarını da artık 2’ye bölecek olmaları gerekmeyecek bir biçimde Adventure Sync isimli özelliği tekrardan düzenliyoruz.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.