Popüler oyun 25 farklı ülkede daha oynanabilir bir durumda

Harry Potter: Wizards Unite isimli oyun, geçmiş olduğumuz günler içerisinde sadece Amerika Birleşik Devletleri ile birlikte Avustralya, İngiltere  ve de  Yeni Zelanda’da çıkışını gerçekleştirmişti.

Popüler oyun 25 farklı ülkede daha oynanabilir bir durumda


Harry Potter: Wizards Unite isimli oyun, geçmiş olduğumuz günler içerisinde sadece Amerika Birleşik Devletleri ile birlikte Avustralya, İngiltere  ve de  Yeni Zelanda’da çıkışını gerçekleştirmişti. Popüler yapım, şimdi de 25 farklı ülke içerisinde daha indirilebilir bir duruma gelmiş oldu.

Firmanın oyunu bu şekilde sırayla ülkelere paylaşmalarının nedeni aslına bakılır ise mantıklı diyebilmekteyiz. Oyunu böyle yayıyor olmak, Niantic şirketinin sunucularının stabil bir durumda kalıp kalmamakta olduğunu test etmesine de  yardım ediyor. Böylelikle Niantic şirketi, dünyanın nerdeyse yarısının Twitter üzerinden kendilerine gerçekleştirilecek eleştirilerin altında kalmadan öncesinde potansiyel  durumdaki sunucu hatalarını bularak, kısa zaman içerisinde onarabilme olanağına da sahip olmakta. 

Niantic şirketi, bu oyunla ilgili olarak Pokèmon GO yapımıyla aynı dağıtım stratejisini uygulamakta. Tabiiki de Pokèmon GO isimli yapım, pek çok ülkeye  uzun aylar boyunca ulaşmayı başaramamıştı fakat aynı problem HP:WU isimli yapımda yaşanmayacak gibi gözükmekte. Oyunun resmi  durumdaki lansmanının yapılmasından sadece 2 gün sonrasında yani bugün, oyun tam tamına 25 tane ülke içerisinde oynanabilir bir duruma gelmiş oldu. 

Bu ülkeler ise Belçika ile birlikte Avusturya, Brunei, Danimarka, Kanada, Fransa, Finlandiya, İzlanda, Almanya, Endonezya, Hindistan, İtalya, İrlanda, Malezya, Lüksemburg, Hollanda, Meksika,  Papua Yeni Gine, Filipinler, Norveç, Singapur, Portekiz,
İsveç,  İspanya ve İsviçre olarak açıklandı.

Niantic şirketinin bu oyunu ülkemiz içerisinde paylaşıp paylaşılmayacağı ise bilinmezliğini koruyor. bilmekte olduğunuz gibi, firmanın bir başka oyunu Pokemon GO isimli yapım, halen ülkemiz içerisinde paylaşımı yapılmamış bir oyundur.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.