PornHub platformu Tumblr'a talip oldu

Apple şirketinin sosyal ağ ile birlikte blog platformu olarak öne çıkan Tumblr uygulamasını yetişkin içeriklerinden dolayı App Store üzerinden kaldırmış olmasıyla beraber bir şeylerin değişeceği herkes tarafından bilinmekteydi.

PornHub platformu Tumblr'a talip oldu


Apple şirketinin sosyal ağ ile birlikte blog platformu olarak öne çıkan Tumblr uygulamasını yetişkin içeriklerinden dolayı App Store üzerinden kaldırmış olmasıyla beraber bir şeylerin değişeceği herkes tarafından bilinmekteydi. Çok bir zaman geçmeden ise Tumblr, platformu üzerinde yer alan yetişkin içerikleri komple kaldırdı ve yetişkin durumdaki içerikleri e tamamen yasaklamış oldu. Marjinal durumdaki cinsel grupların çok fazla tercih etmiş olduğu bir platform olarakta öne çıkan Tumblr, bu  yapmış olduğu hamlenin sonrasında da hatırı sayılır bir sayıdaki aktif kullanıcı kitlesinden olmuş durumdaydı.

Tumblr platformunun yetişkin içeriklerine kapılarını kapatmış olması ve Verizon şirketinin Tumblr platformunu satmaya hazırlanmış olduğu şeklinde çıkan haberler, ücretsiz durumdaki pornografik video paylaşım sitelerinden biri olarak bilinen PornHub’ın iştahını çok daha fazla kabartmış gibi gözükmekte. PornHub platformunun başkan yardımcısı görevinde bulunan Corey Price, yetişkin duruma sahip içeriklerin Tumblr platformunun geri dönmesini çok fazla istemekte olduklarını ve bu isteğin gerçekleşmesi amacıyla da Tumblr platformunu satın almakla ilgilenmekte olduklarını açıkça bildirdi.

PornHub platformu, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu tweet ile birlikte Tumblr platformunun kullanıcılarını milyonlarca  sayıdaki kişinin yer aldığı topluluklarına davet etmiş durumdayken, küratörlerin ise  kişisel beslenme ile birlikte çalma listeleri ve  de GIF’ler benzerindeki içerikler oluşturabileceklerini; içerik oluşturanların da video ile birlikte fotoğraf, GIF ve de metin yayınları sayesinde çok geniş bir topluluğa ulaşarak üretmiş oldukları içeriklerinden gelir elde edebileceklerini ifade etti. Verizon şirketi şu anda Tumblr platformunun PornHub’a satılması ile alakalı konuşma yapmadı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.