PUBG'den istanbul ili içerisinde 1. sene kutlaması

Uygulama mağazaları içerisinde geçmiş olduğumuz sene yerini almış olan PUBG Mobile, kısa zamanda fazlasıyla geniş bir kitlenin beğenisini kazanabilme başarısı gösterdi.

PUBG'den istanbul ili içerisinde 1. sene kutlaması


Uygulama mağazaları içerisinde geçmiş olduğumuz sene yerini almış olan PUBG Mobile, kısa zamanda fazlasıyla geniş bir kitlenin beğenisini kazanabilme başarısı gösterdi. 2018 senesinin içinde 200 milyon tane toplam indirmenin yanı sıra 30 milyon  tane günlük aktif oyuncu gibi fazlasıyla iddialı rakamlara ulaşmayı başaran bu oyun, Türkiye içerisindeyse 12 milyon defa indirilip 2018 senesinin en popüler 2. oyunu olma başarısı gösterdi.

Yapımın '‘asıl’' geliştiricisi olarak faaliyet gösteren PUBG Corporation ve mobil dünya üzerindeki geliştiricisi ve dağıtımcısı olarak öne çıkan Tencent Games şirketi, PUBG Mobile isimli yapımın oyuncularla buluşmuş olmasının 1. yıldönümünü renkli etkinliklerle kutlama kararı aldı. Hali hazır bir şekilde oyun içinde kutlamalara başlamış durumdaki Tencent Games şirketi, bu bahsi geçen kutlamaları PUBG Mobile oyuncularıyla düzenleyecek olduğu partilere de taşımış olacak.

PUBG Corporation şirketi ile Tencent Games şirketi, oyunun 1. senesine özel bir şekilde dünyanın bir çok yerinde 1. Yıldönümü Partisi gerçekleştiriyor ve kutlamalar dahilinde oyunun Türkiye’de yer alan etkinliği, 7 Nisan tarihi içerisinde İstanbul’da gerçekleşmiş olacak. Sadece PUBG Mobile oyuncularının katılabilecek olduğu bu etkinliğe son başvuru tarihi de 2 Nisan olarak belirlenmiş durumda.

Oyun dünyasındaki ünlü isimlerinin de yer alacak olduğu bu partide katılımcılar, bu etkinliğe özel bir şekilde hazırlanmış T2 araçlar ile kısa bir İstanbul turu gerçekleştirdikten sonra parti alanına geçiş yapacaklar. Oyuncular ayrıca, parti süresince dans ile birlikte müzik, turnuvalar ve farklı atıştırmalıklarla eğlencenin zirvesine çıkmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.