Qualcomm şirketi bütün telefonlar için kablosuz hızlı şarj getirecek

Mobil teknolojiler hususunda fazlasıyla önemli bir firma olarak öne çıkan Qualcomm şirketi, Quick Charge ismine sahip hızlı şarj teknolojisiyle beraber uzun senelerden beri akıllı telefonların kısa zaman içerisinde şarj olmasını sağlamakta.

Qualcomm şirketi bütün telefonlar için kablosuz hızlı şarj getirecek


Mobil teknolojiler hususunda fazlasıyla önemli bir firma olarak öne çıkan Qualcomm şirketi, Quick Charge ismine sahip hızlı şarj teknolojisiyle beraber uzun senelerden beri akıllı telefonların kısa zaman içerisinde şarj olmasını sağlamakta. Lakin günümüzde yer alan akıllı telefon trendleri, özellikle de amiral gemisi segmenti içerisinde kablosuz şarja doğru evrilmeye başlamış bir durumda.

Kablolu durumdaki hızlı şarjın artık eski moda kalmış olduğunun farkına varan Qualcomm şirketi, kablosuz durumdaki  şarj pedleri ile alakalı olarak yeni bir tane Quick Charge sürümünü kullanıcılar için sunma konusunda çok büyük bir hazırlık yapıyor. Lakin Qualcomm şirketinin kablosuz  bir şekilde hızlı şarj teknolojisi sadece cihazları  çok daha hızlı  bir şekilde şarj etmekle kalmamış olacak, aynı zaman içerisinde bir stabilitenin yanı sıra güvenilirlik de sunmuş olacak.

Qualcomm şirketi, standart  durumdaki Qi teknolojisini kullanmayı hiç bir şekilde istememekte. Qi teknolojisi ve Quick Charge’ın beraber çalışacak oldukları bir teknolojiyi de hiç bir şekilde ortaya çıkartmayı istememekte. Qualcomm şirketinin kablosuz hızlı şarj teknolojisi içerisine odaklanması, halen amiral gemisi modellerine ait bir lüks şeklinde görülmekte olan kablosuz şarjın standart haline gelmesi amacıyla çok büyük bir önem taşımakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.