Razer'in bu cihazı Xbox One için geliştirildi

Microsoft ile Razer şirketlerinin ortaklığıyla geliştirilmiş olan kablosuz klavyeyle birlikte fare seti Razer Turret en sonunda resmen tanıtıldı.

Razer'in bu cihazı Xbox One için geliştirildi


Microsoft ile Razer şirketlerinin ortaklığıyla geliştirilmiş olan kablosuz klavyeyle birlikte fare seti Razer Turret en sonunda resmen tanıtıldı. Bilgisayar ile uyumlu durumda olduğu ifade edilen kablosuz klavyeyle birlikte fare seti, oyunculara çok daha kaliteli kaliteli bir oyun deneyimini sunmak için gelmekte.

Etkinlik esnasında Razer  şirketinin yetkilileri tarafından açıklanmış olan resmi bilgilere bakılırsa, bahsi geçen Razer Turret modeli, Xbox One ile PC arasında geçiş gerçekleştirirken kullanılacak olduğu da  belirtilmekte.
Oyunculara tek bir tane şarjla 40 saat süresince dayanabilmekte olan ve 2.4 GHz hızla çalışmakta olan bir kablosuz bağlantı desteği de sunulmuş oluyor.

Bahsi geçen bu setle beraber oyunculara sunulmuş olan kablosuz klavyeye şu şekilde bir göz attığımız zamanda bizleri Razer şirketinin mekanik tuş anahtarları karşılamış oluyor. Açıklanmış olan verilere bakılırsa, bahsi geçen kablosuz klavyenin mekanik  durumdaki tuşları 80 milyon  tane basışa kadar dayanıklı durumda olduğu da özellikle vurgulanmakta.

Kablosuz klavyeden hariç olarakta oyunculara sunulacak olduğu açıklanan bir başka özel donanım kablosuz fare şeklinde karşımıza çıkmakta. Razer Mamba isimli Kablosuz oyun faresinden örnek şeklinde tasarlanmış olan bahsi geçen bu farede öte yandan 5G gelişmiş optik bir  sensöre de yer verilmekte.

Bu sensörle beraber öte yandan 50 milyon  tane tıklamaya kadar dayanıklı olduğu açıklanan kablosuz farenin 16,000 dpilik bir değere de sahip olduğu gözlemlenmekte.

Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan CES 2019 etkinliği kapsamında boy göstermesi beklenmekte olan Razer Turret. bugün itibariyle ön siparişe açılmış bir durumda. Gerçekleştirilen duyuruyla beraber ön siparişe açılmış olan Razer Turret‘in fiyatı da 250 dolar şeklinde listelenmekte.

En son ise bahsi geçen kablosuz fareyle birlikte klavye seti 31 Mart 2019 tarihi itibariyle teknoloji mağazaları içerisindeki yerini almış olacak.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.