Reddit şirketinin değeri artmayı sürdürüyor

Dünya üzerindeki en popüler platformlar arasında yer alan Reddit, 200 milyon dolar tutarındaki yatırımı almış olduğundan bu zamana değerine değer katmaya aralıksız olarak devam etmekte.

Reddit şirketinin değeri artmayı sürdürüyor


Dünya üzerindeki en popüler platformlar arasında yer alan Reddit, 200 milyon dolar tutarındaki yatırımı almış olduğundan bu zamana değerine değer katmaya aralıksız olarak devam etmekte. site tarafından pazartesi günü yapılmış olan açıklamaya bakılır ise, platformun mevcut durumdaki değeri 300 milyon dolar tutarında daha artış göstererek 3 milyar dolar tutarına kadar yükseldi. Sitenin 2017 senesi içerisindeki değeri de 1,8 milyar dolar tutarındaydı.

Dünya üzerinde yer alan en büyük sosyal mecralar arasındaki platform, geçmiş dönemde nefret söylemleri ve sanal korsanlık benzerindeki tartışma yaratmış olan konulardaki gevşek özelliğe sahip düzenlemelerinden dolayı çok fazla eleştirilmişti. Fakat platform  çok daha iyi bir  şekilde reklam modeline sahip olabilmek amacıyla geçmiş olduğumuz seneler içerisinde çok büyük bir '‘temizlik'’ yapmaya başlamış ve de reklam veren kişilerin dikkatlerini çekmişti.

Reddit şirketi, aylık olarak aktif kullanıcılarının sayısında 330 milyon benzerindeki devasa rakamlara ulaşmayı başaran bir platform ki bu  bahsi geçen sayı neredeyse Twitter platformu ile aynı oranlara denk gelmekte. Lakin para kazanma hususunda ise halen o kadar efektif bir duruma gelebilmiş değil. CNBC tarafından yapılmış olan habere bakılır ise, firmanın senelik kazancı da 100 milyon dolar seviyelerinde.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.