Redmi Note 7 modeli çok büyük bir başarıya imzasını attı

Xiaomi şirketinin Redmi isimli alt markası birinci Redmi Note 7 isimli akıllı telefon modelini ocak ayı içerisinde Çin’de tanıtmış idi.

Redmi Note 7 modeli çok büyük bir başarıya imzasını attı


Xiaomi şirketinin Redmi isimli alt markası birinci Redmi Note 7 isimli akıllı telefon modelini ocak ayı içerisinde Çin’de tanıtmış idi. Hemen sonrasında Redmi Note 7 Pro modeli içerisinde ilk çıkışını Hindistan’da şubat ayı içinde gerçekleştirmişti. Firma ise, bugün yapmış olduğu duyuru içerisinde Redmi Note 7 isimli serinin çıkışı itibariyle ilk 6 ay içinde dünyanın tamamında 15 milyon tane satılmış olduğu açıklamasını yaptı. Firma, mayıs ayı içerisinde yapmış olduğu duyuru esnasında toplamdaki satışın 10 milyon taneye ulaşmış olduğunu açıklamıştı.

Elde edilmiş olan bu başarıyı kutlamayı talep eden Çin asıllı şirket, Xiaomi India şirketi üstünden yapmış olduğu duyuru esnasında akıllı telefonun 3 günlük bir zamanda mi.com ile birlikte Flipkart üstünden açık satışta yer alacağını belirtti.

Açıklamada ise; ''1 kilometre taşına daha ulaşmış bir durumdayız. Yalnızca 6 aylık Redmi Note 7 isimli seri dünyanın tamamında 15 milyon tane satılmış oldu. Olağanüstü hala gelen Mi hayranlarımız bulunmasa bunu hiç bir şekilde başaramazdık.

15 milyon tane  Redmi Note 7 isimli seri! Redmi Note 7 Pro modeli ile birlikte Redmi Note 7S modeli, Hindistan içerisinde en fazla sevilmiş olan telefonlar arasında yeraldı. Buna bir teşekkür olması açısından, Redmi Note 7 Pro modeli (bütün varyantları) mi.com ile birlikte flipkart isimli platform üzerinde 3 gün süresince satışta yer alacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.