Redmi şirketinin CEO'sundan tasarım paylaşımı

Yaklaşmaya başlayan Redmi şirketinin amiral gemisi modeliyle alakalı bir şekilde, cihazın tam olarak nasıl görüneceğine yönelik değişik teoriler ortaya çıkmaya başlamıştı.

Redmi şirketinin CEO'sundan tasarım paylaşımı


Yaklaşmaya başlayan Redmi şirketinin amiral gemisi modeliyle alakalı bir şekilde, cihazın tam olarak nasıl görüneceğine yönelik değişik teoriler ortaya çıkmaya başlamıştı. Redmi şirketinin CEO’su ise, çıkan bu teorilerin bir kaç tanesini doğrulayıp telefonun tam olarak nasıl görünebilecek olduğuna yönelik 2 tane değişik tasarım paylaşımı yaptı.

Yeni Redmi şirketinin amiral gemisi modelinin haber görselinde yer alan 2 resimdeki tasarımdan bir tanesine sahip olarak gelecek. Lu Weibing, Weibo profili üzerinde bu fotoğrafları paylaşıp insanların tam olarak hangi tasarımı tercih etmiş olduklarını sordu. Bu paylaşılan minimal tasarımlardan 1. içerisinde Honor View 20 modelinde yer alan ekrana gömülü bir şekilde gelen kamera tasarımını görmekteyiz. 2. tasarıma baktığımızda ise harici kamera tasarımını görebilmek olanaklı.

Yeni  karşımıza çıkacak olan Redmi  şirketine ait amiral gemisi modelinin, Lu Weibing’in paylaşmış olduğu tasarımlardan tam olarak hangisi olmasını tercih etmektesiniz? Tam olarak hangi tasarımın hayata geçirilecek olduğu şu an içerisinde kesin olmasa bile kesin bir şekilde söyleyebilecek olduğumuz tek şey, bu söz konusu cihazın piyasada yer alan öteki üst model akıllı telefonlara benzeyecek olduğu fakat nispeten çok daha uygun fiyatlı bir şekilde geleceğidir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.