Redmi X modelinin ne zaman tanıtılacağı kesinleşti

Xiaomi şirketinin farklı bir marka durumuna getirmiş olduğu Redmi şirketinin bu isim değişikliğinden  hemen sonra çıkartmış olduğu ilk telefon olarak öne çıkan Redmi Note 7 modeli, uygun durumdaki fiyatına rağmen sunmakta olduğu özelliklerle çok yoğun bir ilgi toplamış oldu.

Redmi X modelinin ne zaman tanıtılacağı kesinleşti


Xiaomi şirketinin farklı bir marka durumuna getirmiş olduğu Redmi şirketinin bu isim değişikliğinden  hemen sonra çıkartmış olduğu ilk telefon olarak öne çıkan Redmi Note 7 modeli, uygun durumdaki fiyatına rağmen sunmakta olduğu özelliklerle çok yoğun bir ilgi toplamış oldu. Şimdi de resmi durumda bulunmayan bir kaynak tarafından paylaşılan poster, Redmi X ismine sahip telefonun 15 Şubat tarihi içerisinde tanıtılacak olduğu iddialarını ortaya çıkartmış oldu.

Redmi şirketinin ilk ekrana gömülü özelliğe sahip parmak izi okuyucusu bulunan telefonunun Redmi X olarak karşımıza çıkacağına işaret etmekte olan bu tanıtım görseli, 2018 senesinde yalnızca ''premium amiral gemisi'' sınıfında yer alan telefonlarda kullanımı gerçekleştirilen bu teknolojinin artık daha da uygun fiyata sahip telefonlar içinde yaygınlaşmış olduğunun kanıtı gibi.

Snapdragon 660 işlemcisiyle gelen Redmi Note 7 modelinden çok daha performanslı bir durumda olması konusunda beklenti bulunan Redmi X isimli bu cihaz, gücünü ise Snapdragon 710  isimli mobil platformundan alacak olabilir. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Snapdragon 675 isimli işlemciyle gelecek olduğu söylentileri ortaya atılmış olan Redmi Note 7 Pro modelinin bu cihazla aynı durumda olma ihtimali de yer alıyor. Redmi şirketinin tarafından gelecek olan resmi bir açıklamaya kadar kesin bir şey söylemek ise olanaklı değil.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.