Rockstar şirketi Google Stadia için şimdilik bir oyun duyurusu gerçekleştirmedi

Oyun dünyasını tekrardan biçimlendireceği konusunda açıklamalar yapılan Google Stadia platformunun açılış kütüphanesi  kesinleşti.

Rockstar şirketi Google Stadia için şimdilik bir oyun duyurusu gerçekleştirmedi


Oyun dünyasını tekrardan biçimlendireceği konusunda açıklamalar yapılan Google Stadia platformunun açılış kütüphanesi  kesinleşti. Stadia’ya ait olan kütüphane, bir kısmı oyun dünyası üzerinde çok fazla ses getirmeyi başarmış olan 30 tane oyundan oluşmakta ve bu  söz konusu kütüphane, gelecek dönemler içerisinde daha da popüler oyunlarla genişlemiş olacak.

Stadia’ya ait açılış kütüphanesi çok fazla oyuncuyu memnun etmiş olsa bile Rockstar şirketinin en büyük 2 tane oyun markası haline gelen GTA ile birlikte Red Dead Redemption isimli markalarıyla alakalı en güncel oyunlardan GTA V ile birlikte Red Dead Redemption 2 isimli yapım, kütüphane içerisinde yer almamaktaydı.

Red Dead Redemption 2 isimli yapımın PC üzerindeki sürümü halen yayınlanmadığından bir çok oyuncu, Google Stadia’nın bu oyunu PC üstünden oynayabilmenin en iyi yolu olarak karşısına çıkacağını ummaktaydı. Bu sebepten dolayı da RDR2 isimli yapımın liste içerisinde yer almaması çok büyük bir hayal kırıklığı yaratmış oldu.

Aslında yine bu durumla ilgili karalar bağlamaya hiç bir şekilde gerek bulunmuyor.Çünkü Google şirketinin Stadia sunumu esnasında destek vermiş olan geliştirici şirketler arasında Rockstar logosu da çok daha belirgin bir biçimde yer almaktaydı. Yani aslında Rockstar şirketinin 2 tane popüler hale gelen oyunu, er ya da geç Stadia platformuna gelmiş olacak.

Red Dead Redemption 2 isimli yapım, fazlası ile yeni bir  tane oyun ve halen PC platformuyla ilgili olarak paylaşılmadı. Dolayısıyla da Stadia’ya Red Dead Redemption 2 isimli oyunun gelmesi, platforma karşı bulunan ilginin artması açısından fazlası ile yararlı bir durumda olacaktır.

GTA V isimli yapım ise RDR2 isimli oyunun tam tersine 6 senelik, ömrünün sonlarına doğru yaklaşmış olan bir oyun. GTA V isimli oyunu oyuncular açısından çekici yağmış olan şeyse fazlası ile eğlenceli içerikleri bulunan çevrimiçi mod özelliği. Sonuca bakacak olursak Rockstar şirketinin her 2 tane oyunu da Stadia platformunun popülerleşmesi amacıyla çok büyük bir önem taşıyor olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.