S10 Lite modelinde Snapdragon 855 mi kullanılacak?

Samsung şirketinin Galaxy S10 serisindeki akıllı telefonlarının Şubat ayının sonlarına doğru gelmesi beklenmekte ve söylentiler doğru ise seri 3 değişik modelle tanıtılmış olacak.

S10 Lite modelinde Snapdragon 855 mi kullanılacak?


Samsung şirketinin Galaxy S10 serisindeki akıllı telefonlarının Şubat ayının sonlarına doğru gelmesi beklenmekte ve söylentiler doğru ise seri 3 değişik modelle tanıtılmış olacak. Yeni  gelen sızıntılardan edinilmiş olan bilgilere bakılırsa da giriş seviyesinde yer alan S10 Lite modelinin çok güçlü bir işlemciyi bünyesinde barındıracak olduğu yönünde.

Daha önceki yapmış olduğu sızıntılar ile beraber herkesin güvenini kazanmayı başaran Twitter kullanıcılarından Ice Universe’e bakılır ise, S10 Lite  modeli serinin pahalı modellerinde yer aldığı gibi Snapdragon 855 işlemcisi veyahut Exynos 9820 işlemcisinden bir tanesini kullanacak.

Eğerki bu bilgi doğru bir durumdaysa serinin giriş seviyesinde yer alan telefonun bile çok daha güçlü olarak karşımıza geleceğini söyleyebiliriz. İşlemci hususunda elini hiç bir şekilde korkak alıştırmamakta olan Samsung şirketinin ekran veyahut kamera hususlarında kesintiler yapacak olduğunu düşünmekteyiz. iPhone şirketinin X serisinde yer alan XR  modeli ve Xs modelinin arasındaki farklar ise bu duruma bir örnek şeklinde gösterilebilir.

Tanıtımına  çok az bir zaman kaldığından dolayı Şubat ayına kadarki zaman içerisinde S10  modeli ve S10 Lite modeli sızıntılarının çoğalması konusunda da bir beklenti var. Fazlasıyla ince durumdaki çerçevelerin yanında 4.000 mAh gücündeki batarya da gelen söylentilerin arasında yer alıyor.

Galaxy S10 Lite modeli ayrıca 5,8 inçlik özel bir ekranla gelecek olması beklenen bir telefon modeli. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.