Samsung şirketinden büyük bir hata

Geçmiş olduğumuz ay Samsung şirketi, Galaxy A isimli serisinin yenilenme dönemini başlatabilmek amacıyla A30 modeli ve A50 modelini duyurmuştu.

Samsung şirketinden büyük bir hata


Geçmiş olduğumuz ay Samsung şirketi, Galaxy A isimli serisinin yenilenme dönemini başlatabilmek amacıyla A30 modeli ve A50 modelini duyurmuştu. Bu 2 tane akıllı telefonun duyurulmasının hemen sonrasında toplamda en azından 3 tane A serisindeki akıllı telefonun karşımıza çıkacak olduğu konuşulmaktaydı. Samsung şirketinin internet sistesinde yer alan bir açık bu  bahsi geçen konuşmaları da doğrulamış oldu.
 
Galaxy A30 modeli ve A50 modelinin sonrasında onlarla beraber en az 2 tane model yer alacağı beklenmekteydi fakat çok daha fazlası ile karşı karşıya kalmış olacağız. GalaxyClub tarafından yapılmış olan habere bakılır ise, Samsung şirketinin İngiltere sitesi üzerinde ortaya çıkmış olan bir tane açık, 2 tne yeni A serisi modelin bulunmakta olduğunu doğruladı.

Ortaya çıkmış olan bütün detayların doğru olduğu varsayılmakta. Söz konusu bu 3 tane yeni model Galaxy A20e modeli ile birlikte Galaxy A40  modeli ve Galaxy A90 modelinden oluşmakta. Üstelik bütün bu A serisindeki telefonların 2019 senesi içinde piyasaya sürülecek olması konusunda beklenti var.

Seri içerisindeki en ucuz fiyata sahip telefonu olması beklenmekte olan Galaxy A20e modelinin A20 modelinin daha ufak ve daha uygun fiyatlı modeli olacağı konusunda bir düşünce var. Buna ilave bir şekilde, Galaxy A40 modelinin 6,4 inç büyüklüğündeki AMOLED FHD+ özellikli bir ekrana sahip durumda bulunduğu ve Exynos 9610 isimli işlemci ile çalışmakta olduğu da ortaya çıkmış detaylar arasında bulunmakta. Yeni A serisinin üyelerinin tam olarak ne zaman raflarda bulunacağı halen kesin değil ancak bu sene içinde olacağı net.

Samsung şirketi, Galaxy S10  isimki modelininde birkaç  tane versiyonunu çıkartıp bu sene fazlasıyla yoğun çalışmakta olduğunu herkese kanıtlamış oldu. Bu bahsi geçen cihazlara birde katlanabilir özelliğe sahip telefonun ilave edildiğini düşünürsek Samsung şirketinin işi bayağı bir zor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.