Samsungcular Galaxy S10 modelinin fiyatına çok sevinecek

Galaxy S10 isimli yeni telefon ailesinin tanıtılması için 10 günden çok daha kısa bir zaman kalmış durumdayken Hindistan merkezli olan popüler teknoloji sitelerinden 91mobiles, Galaxy S10e modeli ile birlikte Galaxy S10 modeli ve Galaxy S10+ modelinin satılacağı fiyat etiketlerini ortaya çıkartmış oldu.

Samsungcular Galaxy S10 modelinin fiyatına çok sevinecek


Galaxy S10 isimli yeni telefon ailesinin tanıtılması için 10 günden çok daha kısa bir zaman kalmış durumdayken Hindistan merkezli olan popüler teknoloji sitelerinden 91mobiles, Galaxy S10e modeli ile birlikte Galaxy S10 modeli ve Galaxy S10+ modelinin satılacağı fiyat etiketlerini ortaya çıkartmış oldu. Fiyatlar  burada Hint Rupisi cinsinden yer aldığından dolayı cihazların global  satış fiyatının sadece yaklaşık fiyatını söyleyecek olabiliriz.

Galaxy S10e modeli 50,000 Hint Rupisi tutarında (Yaklaşık 700 Dolar Tutarında)
Galaxy S10 modeli   65,000 Hint Rupisi tutarında (Yaklaşık 900 Dolar tutarında)
Galaxy S10+ modeli  75,000 Hint Rupisi tutarında  (Yaklaşık 1.050 Dolar tutarında)

Öte yandan tekrar 91mobiles tarafından aktarılmış bilgiye bakılırsa cihazların değişik RAM'le birlikte depolama alanı versiyonlarının arasında 4,000 Hint Rupisi fark olmuş bulunacak. Bu ise fiyat farkının ülkemiz içerisinde 400 ila 500 Türk Lirası tutarı seviyelerinde olacağı anlamına gelmekte. Lakin kur farkıyla birlikte belirlenmiş olan kar marjıyla birlikte bu oranda değişiklik olabilir.

Apple şirketinin uygun fiyata sahip iPhone modellerinden iPhone XR modeli de, 750 dolar tutarındaki bir fiyat etiketiyle satışa çıkartılmıştı. Standart model olarak karşımıza çıkan iPhone Xs  modeli 999 dolar tutarında, iPhone Xs Max modeli de 1.099 dolar tutarındaki fiyat etiketiyle tüketicilerle buluşmuş bir durumdaydı. Samsung şirketinin bu fiyatlarını Apple şirketinin fiyatları ile karşılaştıracak olursak Güney Kore asıllı teknoloji devinin aslında biraz daha tüketici dostu bir durumda olmaya gayret ettiğini söylesek yanlış olmaz..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.