SEGA şirketi o oyunun satışını durdurdu

Obsidian Entertainment şirketi tarafından geliştirilmiş olan, 2010 senesi içerisinde SEGA şirketi tarafından piyasaya çıkartılmış olan ve piyasaya çıkartılmış olduğu günden bu zamana kadar tartışmaların odak noktasında yer alan Alpha Protocol isimli yapım, bir defa daha fazlasıyla ilginç bir vaziyetle karşı karşıya kalmış oldu

SEGA şirketi o oyunun satışını durdurdu


Obsidian Entertainment şirketi tarafından geliştirilmiş olan, 2010 senesi içerisinde SEGA şirketi tarafından piyasaya çıkartılmış olan ve piyasaya çıkartılmış olduğu günden bu zamana kadar tartışmaların odak noktasında yer alan Alpha Protocol isimli yapım, bir defa daha fazlasıyla ilginç bir vaziyetle karşı karşıya kalmış oldu. RPG çeşidinde bir oyun olarak öne çıkan Alpha Protocol isimli yapım, piyasaya çıkartıldıktan hemen sonra oyun severleri nerdeyse ikiye bölmüş idi. Bir kısım oyun sever, oyunun hikayesiniyle birlikte oynanışını çok iyi bir şekilde beğenirken öteki kısım oyun severlerse oyuna fazlasıyla ağır eleştiriler yapmıştı. SEGA şirketi,  söz konusu bu oyunun kalitesiyle alakalı olarak oyuncuları da hiç bir şekilde  ikna edememişti. Oyunun piyasaya çıkartılmış olmasıyla alakalı  10 senelik yayın hakkına sahip durumda bulunan SEGA şirketi, bu söz konusu hakkı kaybetmesiyle beraber oyunun Steam üzerindeki listelemesini başvuru yapıp kaldırdı. Oyun halen Steam üstünde yer alıyor fakat ancak satışa açık bir durumda değil.


Konuyla alakalı olarak özel açıklamalar gerçekleştirmiş olan SEGA  şirketinin yetkilileri, oyunla alakalı Steam platformu üzerindeki satışlarının durdurulmuş olduğunu da resmi bir şekilde onayladılar. Bu  söz konusundaki durum, mevcut  durumdaki oyun sahipleriyle alakalı olarak herhangi bir  şekilde risk içermemekte fakat oyunu satın alma konusunda isteği bulunan potansiyel durumdaki müşteriler ise, durum kesinleşene kadar bu söz konusu oyuna Steam üstünden sahip olamayacak. 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.