Skype uygulamasına yeni bir güncelleme yapıldı

Skype isimli uygulama güncellemeyle beraber artık hem çok daha keyifli bir şekilde mesajlaşma deneyimi sunacak hem ise OneDrive kullanılarak dosya alışverişi yapmaya olanak sunacak.

Skype uygulamasına yeni bir güncelleme yapıldı


Skype isimli uygulama güncellemeyle beraber artık hem çok daha keyifli bir şekilde mesajlaşma deneyimi sunacak hem ise OneDrive kullanılarak dosya alışverişi yapmaya olanak sunacak.

Genel olarak en çok güncelleme alan programların önemli bir kısmı; Microsoft şirketinin uygulamalarından oluşmaktadır. Skype benzerindeki hem iş yaşamında hem ise sosyal yaşamda kullanabilecek olduğunu Microsoft şirketinin programları; kullanıcı sayılarını çok başarılı bir ölçüde tutabilmek amacıyla düzenli bir şekilde güncelleme yapmaktadır.

Skype uygulamasıyla alakalı olarak pek çok güncelleme yapılmış olsa dahi, en fazla dikkatimizi çekmiş olan bölümü; mesajlaşma kısmı oldu. Burayada yeni gelmiş olan özelliklerle beraber; hem rehberinizi  çok daha aktif bir biçimde kullanabilecek, hem ise değişik mesajlaşma butonlarını tercih edebiliyor olacaksınız. Öte yandan Skype uygulamasıyla beraber veri kullanımını çok daha kontrollü bir biçimde yapacak olabilirsiniz.

Yeni gelen güncelleme ile birlikte kişileri özelleştirmenin yanı sıra daha çok kontrol sağlayabilme konusunda düzenlemeler, OneDrive kullanarak dosya alışverişini yapabilme  özelliği, Skype uygulamasının simgesine dokunup çok daha hızlı  bir şekilde arama gerçekleştirme konusunda bir yenilik, arkadaş paneli üzerinde yer alan kişilere telefon numarası ilave edebilme özelliği benzerindeki özellikler kullanıcıların en fazla dikkatini çekmiş olan değişiklikler arasında yer alan. Skype uygulaması güncellendikten sonrasında ise, mesajlar kısmında ''+'' şeklinde bir simge görmüş olacaksınız. Bu özel simgeye dokunduktan sonrasında ise artık dosyanızı yüklemeye başlayabilirsiniz. Burada komple özgürsünüz ve istemekte olduğunuz bütün dosyaların alışverişini gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.