Sony şirketi güncellemeyi tekrar paylaştı

Sony şirketi, geçmiş olduğumuz aylarda orta sınıfta yer alan akıllı telefonlarından Xperia XA2 modeline Android Pie isimli güncellemeyi paylaşmıştı.

Sony şirketi güncellemeyi tekrar paylaştı


Sony şirketi, geçmiş olduğumuz aylarda orta sınıfta yer alan akıllı telefonlarından Xperia XA2 modeline Android Pie isimli güncellemeyi paylaşmıştı. 50.2.A.0.342 numarası ile birlikte sunulmuş olan güncellemenin telefonların tekrardan başlatılmasına, ekran üzerinde görüntü bozukluklarına yol açması ile beraber çok ani bir kararla güncellemelerin durdurulması kararı alınmıştı.

Sonunda Sony şirketinden gerekli hamle gelmiş oldu ve Xperia XA2 modelinin kullanıcılarına yeni bir güncelleme paylaştı. Daha önce yayımlanmış olan güncellemeden ortaya çıkmış sorunları da çözen 50.2.A.0.352 numarasına sahip yeni güncelleme, bütün bunlara ilave bir şekilde güvenlik iyileştirmeleri de içermekte. Eğerki Xperia XA2 modelinde bir telefon kullanmaktaysanız cihazınızı güncellemenizi önermekteyiz.

Geçmiş olduğumuz sene raflarda yerini almış olan Xperia XA2 modelinin teknik özellikleri ise şöyle; 

İşlemci kısmında bizleri Snapdragon 630 isimli işlemci karşılıyor. 5,2 inçlik Full HD ekran ile karşımıza çıkan cihaza 3 GB'lik bir RAM ve 32 GB'lik microSD ile genişletilebilen bir hafıza eşlik ediyor. Arka tarafında 23 megapiksellik 4K video kayıt ile birlikte 120 FPS ağır çekim desteği bulunan bir kamera yer alıyor. Ön kısmında ise 8 megapiksellik, 120 derecelik geniş açı desteği bulunan bir kamera yer alıyor. Cihaz ayrıca 3.300 mAh gücündeki bir bataryadan destek alıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.