Steam'de büyük kış indirimleri ne zaman başlayacak?

Steam platformunun pek çok özel indirim dönemi yer alıyor olsa bile, Yaz ile Kış dönemleri içerisinde gerçekleştirdiği 2 tane indirim furyası  sürekli olarak en fazla tercih edilen dönemler olmakta.

Steam'de büyük kış indirimleri ne zaman başlayacak?


Steam platformunun pek çok özel indirim dönemi yer alıyor olsa bile, Yaz ile Kış dönemleri içerisinde gerçekleştirdiği 2 tane indirim furyası  sürekli olarak en fazla tercih edilen dönemler olmakta. Meraklı bir şekilde yolu beklenmekte olan Steam Kış İndirimleri 2018 (Steam Winter Sale)'in tarihi ise en sonunda ortaya çıkmış oldu.

Team Database'nin paylaşmış olduğu bir tweet’e bakılırsa, indirimler için ciddi anlamda  çok az bir zaman kalmış durumda. Üstelik bu konudaki tek sürpriz ise bu değil; Valve şirketi oyuncular için indirim dönemine çok özel bir etkinliğin ipuçlarını da platform üzerindeki kullanıcılara yollamış bir halde.

Steam Database tarafından paylaşılan içeriğe bakılırsa cüzdanlarımızı hazırlamamız gerekli olan tarih 20 Aralık 2018. Muhtemel olarak akşam saatleri üzerinde (Türkiye Saati ile 19:00) başlayacağı tahmin edilen indirim rüzgarında, tekrar binlerce oyun fazlasıyla düşük fiyatlarla Steam üstünden satışa sunulmuş olacak.

Öte yandan bazı oyunculara ise gizemli kartlar (Mysterious Card) gönderilmekte. Bu kartların  tam olarak ne işe yaradığı veyahut nasıl kullanılacak olduğu hakkında da şimdilik hiçbir ipucu bulunmamakta.

daha halen onaylanmamış olsa bile, başlayacak indirimlerin 3 Ocak 2019 tarihine kadar kadar sürmesi konusunda bir beklenti var. Fazlası ile uzun bir zaman boyunca indirimler bizlerle olacak gibi gözükmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.