Steam platformunun yaz indirimlerinin ne zaman olacağı kesinleşti

PC oyuncuları tarafından heyecanlı bir şekilde beklenen gün yaklaşmakta. En sevmiş olduğunuz oyunları alabilmek amacıyla paralarınızı saklayın ve  de cüzdanlarınızı  daha şimdiden dolu tutmaya bakın.

Steam platformunun yaz indirimlerinin ne zaman olacağı kesinleşti


PC oyuncuları tarafından heyecanlı bir şekilde beklenen gün yaklaşmakta. En sevmiş olduğunuz oyunları alabilmek amacıyla paralarınızı saklayın ve  de cüzdanlarınızı  daha şimdiden dolu tutmaya bakın. Zira Gabe Newell,  çok yakın bir zaman içerisinde Steam Yaz İndirimleri sayesinde cüzdanlarınızı eritmek için geliyor. Sızdırılmış olan yeni bir bilgiye bakılır ise bu tarih, 25 Haziran 2019 olacak.

PC oyuncuları tarafından her sene en fazla beklenilmekte olan tarihlerden bir tanesi de Steam Yaz İndirimleri'nin başladığı günler, çok yakın bir zaman içerisinde başlayacak. Bazı  özel kaynaklar tarafından da onaylanmış olan bilgiye bakılır ise oyuncuların cüzdanlarını hazır  bir durumda tutmaları amacıyla 25 Haziran tarihine kadar zamanları bulunuyor.

Steam Database Twitter hesabı üzerinden yapılmış olan bir açıklama, Steam Çin ile birlikte farklı kaynaklar tarafından tarih resmi bir şekilde onaylandı. Buna bakılır ise; indirimler Çin içerisinde 26 Haziran tarihinde, İngiltere içerisinde de 25 Haziran tarihinde başlamış olacak. Başka ülkeler içerisinde de yakın tarihlerde başlaması konusunda bir beklenti var.

Steam platformunun yaz  indirimleri, önceki seneler içerisinde günlük indirimler yönünden çekiciliğini yitirmiş gibi gözükmekteydi. Oyuncuların ise indirimlerle alakalı olarak devamlı takipte kalmaları gerekliydi. Bütün indirimlerin indirim süresince aynı kalmış olduğu bu yeni yöntem, oyuncular açısından çok daha adil bir şekilde gözükmekte. En azından başlamış olan indirimi yitirmemek amacıyla satın alma dürtüsünü de yok etmiş oluyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.