Swiftkey platformundan animasyon duyurusu

En çok kullanılan klavye uygulamaları arasında yer alan SwiftKey, yapay zekadan da destek alınmasıyla beraber uygulaması üzerine 3 boyutlu hayvan karakterleri ilave etme konusunda hazırlık yapıyor.

Swiftkey platformundan animasyon duyurusu


En çok kullanılan klavye uygulamaları arasında yer alan SwiftKey, yapay zekadan da destek alınmasıyla beraber uygulaması üzerine 3 boyutlu hayvan karakterleri ilave etme konusunda hazırlık yapıyor. SwiftKey isimli uygulama tarafından ''Puppets'' şeklinde isimlendirilmiş olan bu özellik, SwiftKey uygulaması üstünden kişilerin kendilerini  birer panda ile birlikte dinozor,  kedi, köpek veyahut baykuşa çevirebilmelerini sağlıyor. Kişiler sadece söz konusu bu hayvanlara dönüşmek ile kalmamakta, aynı zaman içerisinde hareketlerinin yanı sıra  gülümsemeleri ve göz kırpmaları benzerindeki unsurlar da ekran üzerinde yer alan karakterler tarafından taklit edilmeye başlanıyor.

Bu  söz konusu uygulamayı geliştirebilmek amacıyla binlerce  sayıdaki görsel üstünde çalışmalar yapan ve gönüllüler ile birlikte denemeler gerçekleştiren SwiftKey platformu, çok derin  bir sinir ağları ile beraber mimiklerin yanı sıra hareketlerinde gerçek zamanlı bir biçimde taklit edilebilmekte olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

Microsoft şirketi, SwiftKey isimli platformu 3 seneye geçen bir zaman öncesinde 250 milyon dolar tutarındaki bir ücretle satın almıştı. Microsoft şirketinin söz konusu bu uygulamayı satın almış olması itibariyle uygulama içinde pek çok gelişme gerçekleştirildi. Çeviri ile birlikte GIF ve daha yeni temalar benzerindeki pek çok özellik ilave edilen söz konusu bu uygulama, hali ile en popüler durumdaki klavye uygulamalarından bir tanesi oldu.

SwiftKey isimli platformun yenilenen güncellemesinin bugün içinde paylaşılması konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.