Tamamen yenilenmiş bir halde gelecek

Efsane hale gelen pokemon Mewtwo’nun tamamen zırhlı özelliğe sahip versiyonu, 10 Temmuz tarihi içerisinde Pokemon GO’ya gelmiş olacak.

Tamamen yenilenmiş bir halde gelecek


Efsane hale gelen pokemon Mewtwo’nun tamamen zırhlı özelliğe sahip versiyonu, 10 Temmuz tarihi içerisinde Pokemon GO’ya gelmiş olacak.

Mewtwo isimli pokemon Pokemon GO baskınları için geri gelmiş olacak ve bu defa ise çok daha yeni bir görünüşe sahip olarak karşımızda olacak. Mewtwo adlı pokemonun yeni zırhlı özelliğe sahip görünümü, gelecek olan yeni Pokemon anime filmlerinden Mewtwo Strikes Back: Evolution’dan tamamen esinlenilmiş bir halde olması.

Niantic  şirketi ile birlikte The Pokemon Company şirketi, yenilenmiş Mewtwo’yu direkt bir şekilde aksiyonun içerisinde gösteren bir  tane tanıtım videosunu da açık bir şekilde paylaştı. Burda potansiyel açısından çok daha güçlü bir durumda bulunan Mewtwo’nun yalnızca sınırlı bir etkinlik müddetince oyuna dahil olarak geleceği de kesinleşmiş bir vaziyette. Tanıtım videosunu ise oyunun resmi web sayfaları üzerinden kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.


Oyuncular ise söz konusu bu yeni zırhlara sahip Mewtwo’ya 10 Temmuz tarihi itibariyle sahip olarak kullanabilecek. çıkacağı tarihinin yanı sıra tanıtım videosunun haricinde gelecek olduğu açıklanan yeni Pokemon GO isimli etkinliğin ve Mewtwo isimli pokemonun bu yeni versiyonuyla alakalı herhangi bir bilgi bulunmuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.