Tinder yeni güncellemesiyle Spotify müzik paylaşımı yaptırabilecek

Bütün dünya üzerinde en popüler uygulamalardan bir tanesi olan Tinder, insanların birbirleriyle olan etkileşimlerini çok daha fazla artırmak amacıyla değişik yollar geliştirmekte.

Tinder yeni güncellemesiyle Spotify müzik paylaşımı yaptırabilecek


Bütün dünya üzerinde en popüler uygulamalardan bir tanesi olan Tinder, insanların birbirleriyle olan etkileşimlerini çok daha fazla artırmak amacıyla değişik yollar geliştirmekte. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde, kişilerin özel sohbetleri içinde Bitmojilerle birlikte GIF'ler paylaşmasını olanaklı kılacak güncellemeler yaparak kullanıcılarından  çok daha olumlu tepkiler almayı başaran firma, şimdi de müzik deneyimini sohbetlere ekleyebilmeyi istemekte.

Müziğin insanlar üstünde bulunan etkisi psikolojik bir şekilde kanıtlanmıştır. Ortak şekildeki müzik zevklerine sahip olan kişilerin ise genel olarak çok daha basit sohbete başlayabilmekte oldukları, ortak ruh hallerini paylaşabilmekte oldukları ve birbirlerine çok daha yakın hissetmekte oldukları da bilinen bir gerçektir. Hal bu şekilde olunca da Tinder platformu, müziğin etkisini bu  uygulamaya uyarlamayı isteyip, insanların eşleşmeleri konusunda çok büyük bir etken şeklinde kullanmayı hedeflemekte. 

Kişilerin konuşmaların içinde Spotify üstünden 30 saniye uzunluğa sahip parçalar paylaşılabilmesini sağlayacağı açıklanan bu güncelleme, şu anda test aşaması içerisinde. Özellik ise şarkıların hepsini paylaşmaya olanak sağlamamakta ve yalnızca Spotify uygulamasıyla uyumlu. Tinder platformunun yetkilisi, müziğin insanları daha da samimi sohbetlere yöneltecek olduğunu,  daha sıcak bir ortam yaratacak olduğunu da düşündüklerini ifade etti. Aynı zaman içerisinde Tinder’ın kendi oluşturmuş bulunduğu Spotify hesabı üzerinde de paylaşılmaya hazır pek çok liste yer almakta.

Tinder platformunun yetkilileri, şu annda klip paylaşabilmeye olanak veren bu güncellemenin, gelecek zamanlar içerisinde kişileri çok daha iyi  bir şekilde eşleştirebilmek amacıyla bir done olabilecek şekilde kullanabilecek olduklarını da sözlerine ilave etti. Şirket, yeni  gelecek özelliğin kullanıcılara  tam olarak hangi tarihte sunulacak olduğuna yönelik bir açıklamada da bulunmadı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.