Türkiye içerisinde PUBG Lite üzerinde kayıtlı kaç tane oyuncu bulunuyor?

Son senelerin en popüler oyunları arasına girmiş olan PUBG, ilk önce masaüstü sürüm ile karşımızdaydı.

Türkiye içerisinde PUBG Lite üzerinde kayıtlı kaç tane oyuncu bulunuyor?


Son senelerin en popüler oyunları arasına girmiş olan PUBG, ilk önce masaüstü sürüm ile karşımızdaydı. En büyük rakiplerinden biri olan Fortnite isimli oyunun piyasaya çıkartılması, hemen sonrasında da mobil sürümünün çıkması ile beraber PUBG isimli yapımda kolları sıvayarak mobil sürümünün duyurusunu yapmıştı. Mobil olarak duyurulan sürümün emülatörler kullanılarak oynanmaya başlamış olmasının sonrasında PUBG oyununun yapımcı şirketi, daha düşük işletim sistemi bulunan cihazlarda da oynanabilmekte olan PUBG isimli oyunun Lite sürümünü getirecek oldukları duyurusunu yapmışlardı. Beta sürümleri için ülkemizin de dahil edilmiş olduğu PUBG Lite isimli oyun, mayıs ayı bittiğinde indirilmeye ve de herkes tarafından oynanmaya başlamış idi.

Oyunla ilgili beta sürecinin başlamış olmasının sonrasında daha çok kısa bir zaman geçmiş olmasına karşın PUBG oyununun geliştiricileri, oyuna ait Lite sürümü ile alakalı bir takım istatistikleri de paylaşmış durumda. Paylaşılmış olan bu istatistiksel veriler üzerinde PUBG Lite isimli yapımın Türkiye içerisinde tam olarak kaç  tane kayıtlı kullanıcısının yer aldığı da ortaya çıkmış oldu. Buna bakılır ise PUBG Lite isimli oyunun ülkemiz içerisinde kayıtlı durumdaki kullanıcılarının sayısı 700.000 taneyi aşmış bir durumda. Ortaya çıkmış olan bu istatiksel veri ile birlikte PUBG Lite isimli oyun, kırılması çok  zor bir rekorun da sahibi haline geldi.

Eğer sizlerde  PUBG Lite isimli sürümün deneyimini yaşamayı isterseniz, resmi web sayfasında yer alan bağlantıdan kendinize bir tane hesap oluşturabilir, oyunu hızlı bir şekilde indirim yaşamda kalan son insan olabilmek amacıyla da savaşabilirsiniz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.