Ücretli Hotspot paylaşımı için Vodafone'dan açıklama geldi

bilmekte olduğunuz gibi alınmış olan karara bakılırsa, 15 Ocak 2019 tarih itibariyle mobil internet  paylaşımı ücretli bir duruma getirilmiş olacak.

Ücretli Hotspot paylaşımı için Vodafone'dan açıklama geldi


bilmekte olduğunuz gibi alınmış olan karara bakılırsa, 15 Ocak 2019 tarih itibariyle mobil internet  paylaşımı ücretli bir duruma getirilmiş olacak. Pek çok kullanıcı da bahsi geçen bu gelişme konusunda operatörlerden gelecek özel açıklamaları beklemeye başladı.

Geçmiş olduğumuz saatler içerisinde yaşanılmış olan özel bir gelişmeyle birlikte Vodafone  şirketi ücretli hotspot konusunda beklenen o resmi açıklamayı en  sonunda gerçekleştirdi. Vodafone şirketi hotspot  için bir ücret alacak mı? 

Her operatörün kullanıcılarında olduğu gibi Vodafone şirketine ait operatör kullanıcıları da ücretli durumdaki mobil internet paylaşımı hususunda yetkililer tarafından yapılacak bu önemli açıklamayı beklemektelerdi. Kullanıcılarını bu konu ile alakalı daha fazla bekletmeyi istememekte olan Vodafone şirketinin yetkilerinden beklenen  o açıklama en sonunda yapıldı.

Firmanın yetkilileri tarafından gerçekleştirilen açıklama ile beraber, kullanıcılardan hotspot kullanılarak yapılacak mobil veri paylaşımı amacıyla herhangi bir  şekilde ücret talep edilmeyecek olduğu resmi bir şekilde müjdelendi.

Yapılmış olan bu özel açıklama ile birlikte Vodafone  şirketi kullanıcılardan herhangi bir ilave ücret alınmadan, mobil internet bağlantılarını farklı cihazlarla paylaşabilecek olduklarını da açık bir şekilde belirtmiş oldu. Bahsi geçen bu konu ile alakalı olarak öteki operatörlerden daha  herhangi bir resmi açıklamanın gelmemiş olduğunu da özellikle belirtmekte bir yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.