Vivo şirketi en sonunda  Vivo iQOO 5G modelini duyurdu

Mobil Dünya Konferansı'nın ev sahipliğini Çin'de yer alan en büyük şehirlerden Şanghay yapmaya başlamış bir durumda başladı.

Vivo şirketi en sonunda  Vivo iQOO 5G modelini duyurdu


Mobil Dünya Konferansı'nın ev sahipliğini Çin'de yer alan en büyük şehirlerden Şanghay yapmaya başlamış bir durumda başladı. Çin asıllı akıllı telefon üreten şirketler ilk sırada olmak üzere bir çok firma da, gerçekleştirilen çok özel etkinlikler dahilinde yeni  geliştirmiş oldukları teknolojik ürünlerini tanıtabilme konusunda bir olanak buluyorlar. Çin asıllı bir akıllı telefon üreticisi olarak öne çıkan Vivo şirketi de bu söz konusu etkinlikler dahilinde ilk 5G bağlantı desteği bulunan akıllı telefonlarından iQOO modelinin tanıtımını yaptı. Bu senenin son çeyreklik kısmında piyasaya çıkartılması konusunda plan yapılan Vivo iQOO 5G modeli, yapılmış olan tanıtımların hemen sonrasında da ön sipariş sistemine açılmış bir durumda. 

Telefonla alakalı donanımsal özelliklerine yakınen bir göz atacak olursak; Vivo iQOO 5G modeli, Qualcomm şirketine ait olan Snapdragon 855 isimli işlemcisinden gücünü alıyor olacak ve 5G ile alakalı desteğini ise tekrar Snapdragon X50 isimli modemle sağlamış bulunacak. Firma, söz konusu bu modele ait özelliklerini detaylı bir şekilde açıklamadı fakat daha fazla 5G isimli yeni teknolojiyle alakalı kabiliyetlerini sergiledi. Bu söz konusu kabiliyetler ise 5G Cloud Game ile birlikte 5G EasyShare ve de 5G Screen Mirroring olarak öne çıkıyor. Gerçekleştirilmiş olan tanıtımlar esnasında en fazla ilgi toplamış olan özellikte 5G Cloud Game olarak öne çıktı. Vivo şirketi, bulut teknolojisini kullanıp 5G bağlantı konusunda çok başarılı bir oyun deneyimi sunmayı başarmış oldu.

Çin içerisinde ön sipariş sistemine açılmış olan Vivo iQOO modelinin fiyatı ise şimdilik kesin değil. Firma, gerekli  durumdaki çalışmaları bitirdikten hemen sonra Vivo iQOO modelinin satış fiyatını, net çıkış tarihi ile beraber açıklayacak olduğunu resmen duyurdu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.