Vivo şirketinden akıllı gözlük duyurusu

Çin’de yer alan Şangay kenti içerisinde gerçekleştirilen Mobile World Congress 2019 bütün hızı ile sürüyor.

Vivo şirketinden akıllı gözlük duyurusu


Çin’de yer alan Şangay kenti içerisinde gerçekleştirilen Mobile World Congress 2019 bütün hızı ile sürüyor. Etkinlik kapsamında yeni 5G telefon modeli ile birlikte 120W gücüne sahip süper hızlı şarjını tanıtmış olan Vivo şirketi, şu an içerisinde prototip aşamasında yer alan yeni artırılmış gerçeklik gözlüğüyle alakalı olarakta bir duyuruda bulundu.

Prototip cihaz için kısa bir şekilde  Vivo AR Glass (Vivo şirketinin artırılmış gerçeklik gözlüğü) benzerinde inanılmaz seviyede yaratıcı bir ad verilmiş durumda. Fazlası ile hafif olduğu açıklanan bu gözlük, 2 tane transparan ekranla birlikte  6DoF ismi bulunan izleme teknolojisine de üzerinde yer veriyor. Cihazı ise bir tane kablo yardımı ile halen ismi konusunda açıklama yapılmayan Vivo 5G  modelindeki akıllı telefona bağlayabilmek olanaklı. 

Vivo şirketi, söz konusu bu gözlüğün şu an içerisinde 5 değişik maksatla kullanılabilmekte olduğunu açıkladı. Bu amaçlar ise oyun oynayabilmek, ofis içerisindeki işler, 5G özellikli bir sinema, yüz tanıması ve ayrıca  nesne tanıması şeklinde ifade edildi. Şirketin promosyon videosuna bakıldığı zaman kullanıcıların yemek sofrası içerisinde oyun oynamakta olduklarına, onlara tanıdıkları birinin isminin söylenmiş olduğuna ve sofranın etrafını sarmış olan sanal deniz analarını görmüş oluyoruz. 

Vivo AR Glass isimli ürünle alakalı olarak herhangi bir şekilde fiyat veyahut çıkış tarihiyle alakalı bir bilgi paylaşılmadı. Vivo şirketi, yeni dönem içerisinde akıllı saatler benzerindeki değişik ürünleri de piyasaya çıkartıp ürün yelpazesini çok daha fazla genişletmiş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.