Vivo Z1 Pro modelinin tanıtımı yapıldı 

Çin asıllı teknoloji üreten firmalar, devamlı bir şekilde piyasaya yeni bir  akıllı telefon modeli çıkartmayı sürdürüyor. Bu defa ise Vivo şirketi, yeni modellerinden biri olan Z1 Pro modelini Hindistan içerisinde resmi bir şekilde tanıttı.

Vivo Z1 Pro modelinin tanıtımı yapıldı 


Çin asıllı teknoloji üreten firmalar, devamlı bir şekilde piyasaya yeni bir  akıllı telefon modeli çıkartmayı sürdürüyor. Bu defa ise Vivo şirketi, yeni modellerinden biri olan Z1 Pro modelini Hindistan içerisinde resmi bir şekilde tanıttı. Delikli  özelliğe sahip bir ekranla birlikte oyunları 4 boyutlu bir şekilde oynatma kabiliyetine de üzerinde yer veren bu yeni model, uygun fiyatı sayesinde de dikkatleri üstüne çekmeyi başarmakta. 

Orta segmentte yer alan bir akıllı telefon modeli olarak çıkan  Vivo Z1 modelinin satışları internet üstünden gerçekleştirilmiş olacak ve teslimatlar ise 11 Temmuz tarihi içerisinde başlamış olacak.

Ürünün tanıtılmış olduğu Hindistanla alakalı olarak fiyatlar kesin olmuş bir halde. Buna bakılır ise; 4 GB'lik bir RAM ile birlikte 64 GB'lik bir dahili belleği bulunan Vivo Z1 Pro modelinin satış fiyatı 217 dolar tutarında (yaklaşık  olarak 1.200 Türk Lirası),  6 GB'lik bir RAM ve de  64 GB'lik bir dahili belleği bulunan modelin satış fiyatı da 246 dolar tutarında (yaklaşık  olarak 1.400 Türk Lirası tutarında) ve 6 GB'lik bir RAM ile birlikte 128 GB'lik bir dahili bellek sunan Vivo Z1 Pro modelinin fiyatı da 261 dolar tutarında ( yani yaklaşık olarak 1.500 Türk Lirası) şeklinde belirlenmiş bir vaziyette.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.