WhatsApp o özelliğini Android içinde sundu

WhatsApp platformu Android  işletim sistemi kullanıcıları için daha yeni özellikler sunmaya aralıksız bir şekilde devam etmekte.

WhatsApp o özelliğini Android içinde sundu


WhatsApp platformu Android  işletim sistemi kullanıcıları için daha yeni özellikler sunmaya aralıksız bir şekilde devam etmekte. Bugün yayınlanmış olan bir güncellemeyle beraber, WhatsApp uygulamasının Android işletim sistemi için resim içerisin resim özelliği en sonunda bütün Android kullanıcılarına gelmiş oldu. 

İlk önce iOS sisteminde yer alan WhatsApp uygulamasına gelmiş olan özellik artık Android kullanıcılarının da hizmetine sunulmuş bir durumda. Bunun sayesinde WhatsApp içinde YouTube ile birlikte Instagram videolarını resim içerisinde resim moduyla görüntülemek olanaklı bir duruma gelmekte.

Eğerki en son gelen WhatsApp güncellemesini yüklerseniz, küçük resim ön izlemesi içerisinde bir Oynat sembolü sizleri karşılamış olacak. Bu sembole tıkladığınız zaman ise uygulama size bu videoyu resim içerisinde resim moduyla göstermeye başlayacak.

Bu esnada siz de videoyu izlediğiniz anda aynı zaman içerisinde sohbet içinde gezinmeyi sürdürebileceksiniz. Instagram videolarıyla birlikte de çalışacağı açıklanan özelliğin, Instagram Hikayeler desteği sunmayacak olduğunu da özellikle belirtmekte bir yarar var.

Şu anda bu özellik haberin ilk başında da belirtmiş olduğumuz gibi bütün Android işletim sistemi kullanıcılarının huzuruna sunulmuş oldu. Firmanın son zamanlar içerisinde özellikle  de WhatsApp bildirimleri amacıyla fazlasıyla sıkı bir şekilde çalışmakta olduğunu da bir defa daha belirtmekte bir yarar var. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.