Windows 10 işletim sistemi için ekim güncellemesi geliyor

Dünya üzerindeki en büyük yazılım firmalarından biri olan Microsoft şirketi, en güncel durumdaki işletim sistemi olarak öne çıkan Windows 10 işletim sistemiyle en düşük seviyeden başlayarak en premium özelikteki seviyeye kadar bir çok bilgisayara hizmet vermekte.

Windows 10 işletim sistemi için ekim güncellemesi geliyor


Dünya üzerindeki en büyük yazılım firmalarından biri olan Microsoft şirketi, en güncel durumdaki işletim sistemi olarak öne çıkan Windows 10 işletim sistemiyle en düşük seviyeden başlayarak en premium özelikteki seviyeye kadar bir çok bilgisayara hizmet vermekte. Firmanın hizmet vermekte olduğu bilgisayarların bu kadar  çok geniş bir skalaya sahip olabilmesi, yazılımları geliştirme hususunda da bir çok sıkıntıya sebep olmakta ki bu  bahsi geçen sıkıntılar biz son kullanıcılara da çok fazla yansımakta.

Windows 10 işletim sisteminin Ekim Güncellemesi, ilk sırada kaybolduğu açıklanan dosyalar olmak üzre bir çok problemi beraberinde getirmiş oldu. Güncelleme ile alakalı olarak problemlerin arka arkaya gelmesi, Ekim ayı içerisinde yayınlanması gerekli Windows 10 işletim sisteminin Ekim Güncellemesi’nin çok uzun bir zamandan sonra yayınlanamamasına ve test sürecinin uzayabilmesine sebep oldu.

Windows 10 işletim sisteminin Ekim Güncellemesi (versiyon 1809), Ayarlar’dan manuel bir şekilde güncellemeleri kontrol etmiş olan kullanıcılara zaten sunulmuş idi. Lakin Microsoft şirketi, bugün yapmış olduğu açıklamayla birlikte Windows 10 işletim sisteminin Ekim Güncellemesi’nin otomatik bir şekilde bütün bilgisayarlara yayınlamaya başlamış olduğunu resmen duyurdu. Böylelikle aylar boyunca devam eden güncellemenin hemen sonrasında bütün Windows 10 işletim sisteminin kullanıcıları, Ekim Güncellemesiyle beraber gelmiş olan özelliklere kavuşmuş durumda bulunacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.