Xbox Anaconda ile Playstation 5 konusunda yeni iddia

2020 senesi oyun sektörünün açısından çok önemli gelişmelerin yaşanacak olduğu bir sene olacak.

Xbox Anaconda ile Playstation 5 konusunda yeni iddia


2020 senesi oyun sektörünün açısından çok önemli gelişmelerin yaşanacak olduğu bir sene olacak. Bilmekte olduğunuz gibi, PlayStation 5 konsolu ve Xbox Anaconda 2020 senesi içerisinde satışa sunulmuş olacak. Pek çok oyuncuda bahsi geçen bu oyun konsollarını fazlasıyla merak etmekte. Bugün meydana gelen bir gelişmeye bakılır ise, yeni nesildeki PlayStation konsolu ve Xbox ile ilgili olarak fazlasıyla konuşulacak bir iddiada bulunulmuş oldu

2019 senesi içerisinde piyasaya sürüleceği açıklanan Hellpoint isimli oyunun yapımcısı olan Marc-Andre Jutras şirketi, Xbox Anacoda  ile birlikte PlayStation 5 konsoluyla alakalı ortaya atmış bulunduğu iddialara bakılır ise, bahsi geçen bu konsolların 8 ila 12 GB‘lık özel bir RAM kapasitesiyle kullanıcıların karşısına çıkacak olduğunu müjdelemiş oldu.

Öte yandan Jutras,her 3 tane modelde de 8 GB RAM’lık bir  tane ekran kartının yer alacak olduğunu ve bahsi geçen bu özel konsolların Ryzen 2600 veyahut ona eşit durumdaki bir işlemciden gelecek olduğunu da ön görmekte.

Daha önceki dönemler içerisinde de yapmış bulunduğu isabetli tahminler sayesinde ön plana çıkmayı başaran Marc-Andre Jutras ayrıca, bu her 2 tane cihazında 500 dolar tutarındaki bir fiyat etiketine sahip olarak karşımıza çıkacak olduğunu da özellikle ifade etmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.