Xiaomi'nin Mi 8 Explorer Edition modeli çin dışında da satışa çıkıyor

Xiaomi  şirketine ait olan Mi 8 Explorer Edition ile birlikte Xiaomi Mi 8 modeli, Xiaomi Mi 8 SE modeli ve Mi Band 3 modeli Mayıs 2018 tarihinde Çin’de satışa çıkartılmıştı.

Xiaomi'nin Mi 8 Explorer Edition modeli çin dışında da satışa çıkıyor


Xiaomi  şirketine ait olan Mi 8 Explorer Edition ile birlikte Xiaomi Mi 8 modeli, Xiaomi Mi 8 SE modeli ve Mi Band 3 modeli Mayıs 2018 tarihinde Çin’de satışa çıkartılmıştı. Mi 8 Explorer Edition modeli ise Mi 8 modeliyle benzeyen özelliklere sahip durumdaydı: 6.21 inç  büyüklüğüne sahip FHD + AMOLED bir ekran, Qualcomm şirketine ait olan Snapdragon 845 isimli yonga seti, 4 GB'lık bir RAM / 64 GB'lık bir dahili depolama ve de 8 GB'lık bir RAM / 256 GB'lık bir dahili depolama seçenekleri, 3400 mAh gücündeki batarya, 12 MP özelliğine sahip olan 2 arka kamera ve 20 MP değerine sahip bir ön kamera.

Bütün bunlara ilave bir şekilde, Mi 8 Explorer Edition modelinde ekrana gömülü  bir durumda parmak izi okuyucusunun sensörü ve iPhone X modeline benzeyen bir 3D yüz taraması özelliği de yer almakta. Tasarım kısmına bakıldığı zaman da cihazın arkasında yer alan kapağı yarı saydam bir şekildeki dizayna sahip.

Mi 8 Explorer Edition modelinin anavatanı Çin’in haricinde bulunmuyor olması da kullanıcılar için çok büyük bir kayıptı tabiiki de. Fakat, firma telefonu Çin dışındaki ülkeler içerisinde de satışa çıkartmak için hazırlanmakta. XDA Recognized Developer platformundan yshalsager’e bakılır ise telefonun kod ismi '‘ursa_global’', pazarlama ismi de  ‘'MI8ExplorerEdition’' şeklinde karşımıza çıkacak.

Şu anda bu telefonun güncellenmiş durumdaki özelliklerle mi gelecek olduğu, tam olarak ne zaman satışa sunulacak olduğu, hangi özellikler ile satışa sunulacak olduğu ve fiyatı halen kesin değil.    

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.