Xiaomi şirketi büyük bir duyuru için hazırlık yapıyor

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi şirketinde yarınla ilgili çok büyük bir hareketlilik yaşanmakta.

Xiaomi şirketi büyük bir duyuru için hazırlık yapıyor


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi şirketinde yarınla ilgili çok büyük bir hareketlilik yaşanmakta. Firmanın yarın Çin saati ile 10:00'da gerçekleştirecek olduğu basın toplantısı esnasında neyi açıklayacak olduğu çok büyük  bir merak konusu durumunda. Gerçekleştirilecek toplantının dönemsel açıklamalardan bir tanesi olabileceğini ifade edenlere karşılık, yeni cihazların ne zaman çıkacağı hakkında bir açıklama gelecek olduğu da ileri sürülmekte

Xiaomi şirletinin kurucusu  olan Lei Jun, geçmiş olduğumuz günlerde Redmi Note 7 Pro modelinin Çin'de yer alan Bahar Festivali'nden hemen sonra karşımıza çıkacak olduğunu resmi bir şekilde açıklamıştı. Firmanın yarın yeni cihazlarla alakalı olarak bir açıklama yapacak olduğunu da düşünecek olursak geriye yalnızca 2 tane seçenek kalmakta; Xiaomi Mi 9  modeli ve Redmi 7 modeli.

Yarının açıklaması içerisinde yer alacağı  muhtemel durumdaki cihazlardan Xiaomi Mi 9 modeliyle alakalı bugüne kadar ortaya çıkmış olan bilgilere bakılırsa bu akıllı telefon, Snapdragon 855 isimli yonga seti ile karşımıza çıkacak ve 3 kameralı 1 tane arka kamera setine sahip olarak bizlerle olacak. 27 W gücünde çok hızlı şarj desteği de sunacağı açıklanan cihazın tasarımını, Xiaomi şirketinin en başarılı cihazlarından bir tanesi olan Mi 6 modelinin tasarımcısı üstlenmiş durumda. Şubat ayının son günlerine doğru piyasaya çıkartılması konusunda bir beklenti olan Mi 9 modeliyle alakalı elimizde yer alan bütün bilgilerde bu kadar.

25 Şubat tarihi içerisinde Barselona'da başlayacağı açıklanan Mobil Dünya Kongresi olan MWC 2019'da  çok büyük bir açıklama gerçekleştireceğini bildiren Çin asıllı üretici, Xiaomi  şirketinin hayranlarını da çok fazla heyecanlandırmıştı. Elbette ki MWC 2019 esnasında açıklanacak  olan cihaz, Xiaomi Mi 9 modeli olabilir. Türkiye saati ile 05:00'da gerçekleştirilecek olan açıklama, kafalarda yer alan bazı soru işaretlerini de ortadan kaldırabilir. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.