Xiaomi şirketinden oyun müjdesi

Battle Royale şu anda oyun dünyası üzerindeki çileği en bol ve de herkesin bir dilim alabilmeyi istediği  bir pastası.

Xiaomi şirketinden oyun müjdesi


Battle Royale şu anda oyun dünyası üzerindeki çileği en bol ve de herkesin bir dilim alabilmeyi istediği  bir pastası. Call of Duty: Black Ops 4 ile birlikte Red Dead Redemption 2 benzerindeki yapımlar bile oyunun bir kısmına Battle Royale temasıyla birlikte modunu ekleyebilmeyi denemekteler. Böylelikle hem oyuncuların ilgisini kazanmış oluyorlar hem ise yapım çok daha popüler bir duruma gelmiş oluyor.

Mobil piyasa içerisinde de durum çok değişik değil. Fortnite ile birlikte PUBG'nin domine etmiş olduğu rekabetçi oyun pisasının içinde var olmayı isteyen çok  daha fazla şirket mevcut. Xiaomi şirketi de yeni dönem içerisinde kendine yer açmayı istiyor olacak ki kendisinin rekabetçi durumdaki oyunlarından Survival Game'i oyuncuların beğenilerine sundu.

Yayınlanmış olan oynanış videosundan da açıkça görülebildiği gibi oyun Fortnite ile birlikte PUBG'nin yanına yaklaşabilecek bir kalitede bulunmuyor ve fazlasıyla ciddi  seviyede buglar, oynanışla ilgili hatalar ve sunucu sorunları barındırmakta. 

Yalnızca 185 MB'lik bir boyuta sahip olan bu oyunu indirmek amacıyla Mi Apps uygulamasını kullanmakta olmanız yeterli. Oyunun beta ile ilgili versiyonu daha halen çok ilgi çekememiş olsa bile yeni dönem içerisinde isminden çok sık bir şekilde söz ettirmeyi başaracak yapımlar arasında yer alabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.