Xiaomi şirketinin o modeli ilk defa canlı olarak gösterildi

Xiaomi şirketinin gümbür gümbür gelmiş olan katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonu, firmanın kurucusu tarafından kullanılmakta olan bir tane videoyla resmi bir şekilde gösterildi.

Xiaomi şirketinin o modeli ilk defa canlı olarak gösterildi


Xiaomi şirketinin gümbür gümbür gelmiş olan katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonu, firmanın kurucusu tarafından kullanılmakta olan bir tane videoyla resmi bir şekilde gösterildi.

Samsung ile birlikte Huawei ve  LG gibi firmalar katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonlar üstünde çok yoğun bir şekilde çalışma gerçekleştirmeyi sürdürürken, dünya üzerindeki en fazla satılan 4. akıllı telefon markalarından biri olan Xiaomi şirketi de bu yarış içerisinde çok geride kalmamış olacak. geçmiş olduğumuz günler içerisinde Evan Blass tarafından paylaşılmış olan MIUI  isimli arayüzü bulunan bir tane katlanabilir özellikli akıllı telefon, heyecan yaratabilmeyi başarmış durumdayken şimdi ise ilk Xiaomi şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonu Xiaomi şirketinin kurucusu Lin Bin’in ellerinde görme fırsatını yakalamış olduk.

Xiaomi şirketinin global sözcüsü ve aynı zaman ürün yönetim direktörü görevinde bulunan Donovan Sung, Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu bir videoyla beraber firmanın kurucu ortaklarından bir tanesi olan Lin Bin’i, katlanabilir  özelliğe sahip Xiaomi  şirketinin akıllı telefonunu kullandığı esnada gösterdi. 3:2 formatı ile çok büyük bir ekrana sahip olarak gelen cihazın sağ ile birlikte sol arka tarafa doğru katlanabildiği gözükmekte. Böylelikle devasa ekrana sahip cihaz aniden tek elle kullanıma uygun  haldeki boyutlara gelebilmiş olmakta.

Çin asıllı akıllı telefon üreticisine ait olan katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonununun Mix Flex veyahut Dual Flex şeklinde isimlendirilmesi konusunda bir beklenti var. Aslında Xiaomi şirketi yine de, ürünün ismiyle alakalı önerilere açık  bir durumda olduğunu ifade etti. 2019 senesi içerisinde bir çok katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefon raflarda yerini almış olacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.