Xperia A3 modeli herkesi çok şaşırtacak

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde onay sertifikasında ortaya çıkmış olan 3 tane yeni modelden bir tanesi olarak öne çıkan Xperia XA3 modeliyle ilgili daha  yeni detaylarda gelmeyi sürdürmekte.

Xperia A3 modeli herkesi çok şaşırtacak


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde onay sertifikasında ortaya çıkmış olan 3 tane yeni modelden bir tanesi olarak öne çıkan Xperia XA3 modeliyle ilgili daha  yeni detaylarda gelmeyi sürdürmekte. Yapılmış olan sızıntıya bakılırsa, merak edilmekte olan XA3 modelinin ekran konusundaki tasarımı  çok büyük bir ölçüde kesinleşti.

Hemen haber görselinde yer alan resimden  de açık bir şekilde görülebildiği gibi Sony şirketi, gelecek sene piyasaya sunacak olduğu modelleri içerisinde kalın  durumdaki ekran çerçevelerine veda etmiş olacak.

Ekran tasarımı hususunda en sonunda beklenmekte olan hamleye imzasını atmak için hazırlanan Sony şirketi, yeni akıllı telefonlarıyla beraber görünene bakılırsa gelecek sene isminden çok sık bir şekilde söz ettirmiş olacak.

Yenilenen ekran tasarımıyla beraber, pek çok kullanıcının tekrardan dikkatini çekmeyi hedeflemekte olan teknoloji devinin öte yandan yeni Xperia XA3 modeli içerisinde 2 tane ön kamera kurulumuna da yer verecek olması konusunda bir beklenti var. 

Orta segment içerisindeki kullanıcılara hitap edeceği açıklanan bu yeni akıllı telefon modelinin, 5.9 inç büyüklüğünde bir FULL HD+ ekranın üstüne kurulacak olduğunu görüyoruz.

Bu hariç olarakta, orta segmentin en iddialı işlemcilerinden bir tanesi olarak öne çıkan Snapdragon 660 işlemcisinden güç alacak olduğu ifade edilen XA3 modeli öte yandan 6 GB'lık bir RAM ve 64  GB‘lık bir dahili depolama alanıyla beraber gelecek.

Android 9.0 Pie isimli yeni güncellemesi ile kutusundan çıkacak olduğu açıklanan orta segmentin yeni gözdesi hem performansıyla birlikte hem ise fiyatıyla beraber ön plana çıkacak olduğu ön görülmekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.