Annesinin beynini pişirmeye çalışırken yakalandı

Hindistan'da yer alan Chhattisgarh eyaleti içerisinde yaşamını sürdüren 32 yaşında bulunan  Sitaram Iraon, parayla ilgili olarak balta kullanarak öldürmüş olduğu 50 yaşında bulunan annesinin beynini tava üzerinde pişirmeye çalıştığı esnada baldızına yakalanmış oldu.

Annesinin beynini pişirmeye çalışırken yakalandı


Hindistan'da yer alan Chhattisgarh eyaleti içerisinde yaşamını sürdüren 32 yaşında bulunan  Sitaram Iraon, parayla ilgili olarak balta kullanarak öldürmüş olduğu 50 yaşında bulunan annesinin beynini tava üzerinde pişirmeye çalıştığı esnada baldızına yakalanmış oldu. Baldızın ihbarda bulunmasının hemen sonrasında harekete geçmiş olan polisler, Iraon'u çok kısa bir zaman içerisinde yakalamış oldu.

Söz konusu bu olay ise Chhattisgarh isimli eyalete bağlı bulunan Kharsia köyü içerisinde meydana geldi. Devamlı olarak eve sarhoş bir biçimde gelerek annesini dövmeye devam eden Iraon, geçtiğimiz Salı gününde eve  tekrardan alkollü  bir şekilde geldi. Annesinden para talep eden Iraon,  buun sonrasında olumsuz bir şekilde yanıt alınca balta kullanarak annesinin kafa tasını parçalamış oldu.

Sonrasında ise annesinin beynini çıkartarak yemek amacıyla tavada pişirmekte olduğu esnada baldızına yakalanmış olan Iraon, olayın yaşandığı yerden hızlı bir şekilde kaçtı. Baldızın polis ekiplerine haber vermesinin sonrasında yakalandığı açıklanan Sitaram Iraon, annesini öldürmüş olduğu konusunda bir itirafta bulundu.

Sitaram'ın kardeşi ise annesini öldüren abisini alkolden vazgeçirebilmek amacıyla çok fazla uğraşmış olduğunu ve bunu başaramadığından dolayı da evden ayrılmış olduğunu ifade etti. Polis merkezi içerisindeki işlemlerin hemen sonrasında Sitaram, tutuklanarak hızlı bir şekilde cezaevine gönderildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.