İstanbul için uyarıda bulunmuştu

Kendisini yeni nesildeki bir deprem kahini şeklinde tanımlamaya başlayan Frank Hoogerbeets, İstanbul ilinde meydana gelen 4,6'lık depremden hemen sonra tekrar akıllara gelmeye başladı.

İstanbul için uyarıda bulunmuştu


Kendisini yeni nesildeki bir deprem kahini şeklinde tanımlamaya başlayan Frank Hoogerbeets, İstanbul ilinde meydana gelen 4,6'lık depremden hemen sonra tekrar akıllara gelmeye başladı. Daha önceki dönemlerde de Türkiye'yi pek çok defa uyarmış olan Frank Hoogerbeets, özellikle de İstanbul ilinde yaşamını sürdürenler için; ''Tetikte ve sürekli olarak alarmda olun'' şeklinde bir mesaj vermişti.

Depremlerle alakalı tahminleri tamamen doğru çıkmakta bulunan yeni nesildeki deprem tahmincilerinden biri olan Frank Hoogerbeets, tahminlerini paylaşmış olduğu internet sitesi üzerinde çeşitli bir takım uyarılar da yapıyor. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde A Haber için özel bir konuşma gerçekleştiren Hoogerbeets  açıklamasında; ''Türkiye içerisinde 7 büyüklüğüne sahip bir depremin meydana gelmesi çok büyük bir ihtimal. Deprem Orta Anadolu bölgesi içerisinde de olabilir İstanbul iline yakın bir bölgede de olabilir'' ifadelerine yer vererek Türkiye'nin risk altında bulunan bölgelerden bir tanesi olduğuna vurgu yapmıştı.

Hoogerbeets sonrasında ise; ''Daha sonra olacak yer Türkiye mi?'' şeklindeki soru için ''Belki de, tabii ki bu olanaklı. Misal olarak Irak ile birlikte İran'a baktığımızda yakın zaman içerisinde 7 büyüklüğüne sahip depremler gerçekleşti. Bu bölümde baskı artmaya başlıyor. Türkiye ise sıradaki yer olarak öne çıkabilir.'' şeklinde bir yanıt vermişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.