Lübnan'da sular durulmuyor, intikam sözlerinin devamı için cuma günü işaret edildi!

İsrail'in düzenlediği saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Lübnan'da düzenlenen saldırılar sonrası Hamas'ın üst düzey yetkilisi Salih el-Aruri'nin öldürülmesinin ardından LÜban'daki Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "Buna karşı sessiz kalamayız. Bu suç cevapsız ve cezasız kalmayacak." ifadeleri kullanıldı.

Lübnan'da sular durulmuyor, intikam sözlerinin devamı için cuma günü işaret edildi!

İsrail iki ayı aşkın süredir katliamına hız kesmeden devam ediyor, son olarak  dün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesi olarak tabir edilen "Dahiye" bölgesinde Hamas'ı vurdu. Hamas ofisine İHA'larla saldırı düzenleyen İsrail ordusu, Hamas'ın üst düzey yetkilisi Salih el-Aruri ve 6 kişi öldürülmüştü. 
Konuya ilişkin sert ifadelerle konuşan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Nasrallah,
"Dün Dahiye'de yaşanan olay büyük ve tehlikeli bir suçtur, buna karşı sessiz kalamayız. Bu konuda fazla konuşmaya gerek yok. Bu suç cevapsız ve cezasız kalmayacak." şeklinde konuştu. 
Nasrallah, konuşmasını iki kısma ayırdığını, ikinci kısmın cuma günü yayınlanacağını ifade etti ve "Allah beni yaşatırsa" şeklinde dikkat çeken bir ifade kullandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.