BAKAN YERLİKAYA DEV KADRO İLE MASAYA OTURDU!

İç İŞleri Bakanı Ali Yerlikaya Göreve İlk geldiği günden bugüne kadar başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor. Bakan Yerlikaya son olarak yapılan ve devam etmekte olan operasyonları değerlendirmek adına gerekli birim yetkililerinden oluşan bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Birimleri, Emniyet Mensupları ve birçok yetkili ile masaya oturdu. Sosyal medya hesabından da yapılan toplantıya ilişkin bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

BAKAN YERLİKAYA DEV KADRO İLE MASAYA OTURDU!

İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı başarılı operasyonlarda görev alan yetkili birim kurum ve kuruluşlar ve bakan yardımcıları ile yaptığı toplantının katılımcı detaylarını ve içeriğini sosyal medya hesabından paylaştı. 
Bakan Yerlikaya yapmıl olduğu paylaşımda, 
Bakan Yardımcılarımız, Jandarma Genel Komutanımız, Emniyet Genel Müdürümüz, Sahil Güvenlik Komutanımız ve ilgili birim yöneticilerimizin katılımıyla:


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.