Otel çalışanları leopar tarafından öldürüldü

Hindistan içerisinde dağlık bölge üzerinde yarısı yenilmiş bir erkek cesedine ulaşıldı, ormanın yetkilileri  ise saldırgan hayvanın peşine düştü.

Otel çalışanları leopar tarafından öldürüldü


Hindistan içerisinde dağlık bölge üzerinde yarısı yenilmiş bir erkek cesedine ulaşıldı, ormanın yetkilileri  ise saldırgan hayvanın peşine düştü.

Hindistan’da yer alan Uttarakhand isimli eyalette leoparın saldırısına uğramış olan bir kişi yaşamını yitirdi. Press Trust of India isimli haber ajansı içerisinde bulunan habere bakılır ise, eyaletteki dağlık Pauri bölgesi içerisinde yarısı yenilmiş bir tane erkek cesedine ulaşıldığı ifade edildi.

Pauri içerisinde bir istasyon görevlisi pozisyonunda çalışmakta bulunan Ajay Kumar tarafından dün akşam saatlerine doğru ulaşılan bu erkek cesedinin, bölgede yer alan bir otel içerisinde çalışan Manoj Kumar’a ait durumda bulunduğu açıklaması yapıldı. Manoj Kumar’ın vücudu üzerinde yer alan izlere bakıldığında bir tane  leopar tarafından öldürülmüş olduğu değerlendirilirken, aynı bölge içerisinde daha öncesinde de 2 farklı kişinin leopar saldırısı sonucunda yaralanmış olduğu açık bir şekilde ifade edildi.

Yetkili olanların leoparı yakalayabilmek amacıyla özel bir tuzak hazırlamış olduğu ve bütün bunların yanı sıra yerel halktan ise bu konuyla alakalı olarak tedbirli olmalarını istemekte olduğu açık bir şekilde ifade edildi.

Hindistan'da yer alan  Gujerat eyaleti ile birlikte Maharashtra eyaleti, Uttarakhand eyaleti ve Himachal Pradesh eyaletinde çok fazla sayıda insan vahşi hayvan saldırılarından dolayı yaşamını yitiriyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.