Ruslardan bir aşı müjdesi daha

Ardımızda bırakmış olduğumuz haftalarda koronavirüsle ilgili aşı bulmuş olduklarını ifade ederek milyonlarca sayıdaki insanın yüreğine su serpmiş olan Rusya'dan bir tane güzel haber daha gelmiş durumda.

Ruslardan bir aşı müjdesi daha


Ardımızda bırakmış olduğumuz haftalarda koronavirüsle ilgili aşı bulmuş olduklarını ifade ederek milyonlarca sayıdaki insanın yüreğine su serpmiş olan Rusya'dan bir tane güzel haber daha gelmiş durumda. Rusyanın Sağlık Bakanı, koronavirüsle alakalı aşının vatandaşlara Kasım ayı ila Aralık ayı içerisinde yapılacak olduğu konusunda duyuruda bulundu. Aşı  ayrıca öncelikli bir şekilde öğretmenlerle beraber öğrencilere uygulanmış olacak.

Bütün dünyanın beklemekte olduğu harika haber, ardımızda bırakmış olduğumuz günler içerisinde Rusya'dan gelmiş idi. Koronavirüsle alakalı aşının bulunmuş olduğunu ilan ederek açıklayan Rusya, konuyla alakalı olarak en son gelişmeleri de aktarmış oldu. Buna bakılırsa TASS isimli haber ajansı, Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Mihail Muraşko'nun Rus halkı için Covid-19 ile alakalı aşının Kasım ila Aralık aylarında yapılacağı açıklamasını yaptığını paylaştı.

Rusya'nın geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde tescillendirmiş olduğu koronavirüs aşılarından Sputnik V'le alakalı çok kritik açıklamalar  ise Rusyanın Sağlık Bakanı görevinde bulunan Mihail Muraşko'dan gelmiş oldu. Dünyanın üstünde koronavirüs aşısı şeklinde tescillenmiş olan ilk aşı olarak öne çıkan ve Rusyanın Devlet Başkanı görevinde bulunan Vladimir Putin'in dahi, ''Kızım aşıyı oldu, bir yan etkisi bulunmadı'' ifadelerine yer verdi Sputnik V'yle alakalı konuşma gerçekleştiren Muraşko, aşının çok büyük partiler halinde Eylül ayı içerisinde teslim edilmeye başlanacak olduğu konusunda duyuru yaptı..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.